Main content

Keskustelu Sofia Richie Graingen Ja Dr. Maminan Kanssa: Ihonhoitotavoitteiden Saavuttaminen Integroidun Ihonhoidon Avulla

Lue lisää SkinCeuticalsin integroidusta ihonhoidosta ja seuraa Sofia Richie Graingea integroidun ihonhoidon kaikissa vaiheissa lääkärin vastaanotolta kotihoitorutiiniin.
29 helmikuuta 2024


Artikkelin yhteenveto

  • Sofia Richie Grainge on käyttänyt SkinCeuticalsin tuotteita jo teini-iästä, jolloin hän kysyi ihotautilääkäriltä neuvoja mm. akneen ja ekseemaan.
  • Dr. Mamina suosittelee SkinCeuticals C E Ferulic -seerumia antioksidanttina, joka suojaa ympäristön aiheuttamilta haitoilta ja tasoittaa ihon sävyä antaen iholle hehkua.
  • Ihon tasaisemmalta näyttävän pinnan ja sävyn tasaisuuden korjaamiseksi Dr. Mamina ehdottaa kemiallisen kuorinnan lisäämistä Sofian ihonhoitorutiineihin.
  • Hoitotulosten täydentämiseksi Dr. Mamina suosittelee The Sofia -tuotepakettia, johon sisältyy C E Ferulic seerumi patentoidulla antioksidanttiteknologialla.

Parrasvaloihin tottunut Sofia Richie Grainge on malli, sosiaalisen median vaikuttaja, nouseva designer ja musiikkilegenda Lionel Richien tytär. (Maailma hullaantui hänen ylellisistä häistään Elliott Graingen kanssa Ranskan Rivieralla vuonna 2023.) Sofia halusi nostaa ihonhoitorutiininsa tulokset uudelle tasolle ja kävi ihotautilääkäri Mamina Tureganon vastaanotolla. Siellä hän sai kuulla SkinCeuticalsin integroidusta ihonhoitofilosofiasta ja hänelle tehtiin ensimmäinen kemiallinen kuorinta.

Käynti vastaanotolla

Perusteellinen konsultaatio, johon sisältyy ihon arviointi, on yksi ammattimaisen hoidon tai toimenpiteen tärkeimmistä vaiheista. Terveydenhuollon ammattilaisen on tärkeää ymmärtää potilaan huolenaiheet ja tavoitteet, jotta hän osaa selittää hoidon hyödyt ja kyseisen hoidon muut erityisseikat.


Corrective moisturizers

SOFIA RICHIE GRAINGE: Hienoa, että voin tavata sinut ja kysellä ihoon liittyviä asioita. Minulla on paljon kysyttävää!

DR. MAMINA: Sama täällä, Sofia. Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja kerron lisää SkinCeuticalsista.

GRAINGE: Olen kamppaillut iho-ongelmien kanssa koko elämäni. Kävin ihotautilääkärillä ensimmäistä kertaa 13-vuotiaana. Se oli itse asiassa isäni idea, jotta voisin oppia tuntemaan ihoani ja sen hoitoa. Ensimmäinen ihotautilääkärini suositteli SkinCeuticalsia. Se on kuulunut rutiiniini siitä lähtien, koska se on toiminut minulle.

DR. MAMINA: Hienoa! Kaikkien pitäisi tuntea jo nuorena, että he osaavat ja voivat huolehtia ihostaan jo nuoresta iästä lähtien.

GRAINGE: Minulla on ollut ihonhoitorutiini niin kauan kuin muistan ja uskon siitä kiinni pitämisestä olevan hyötyä. Milloin mielestäsi on sopiva aika aloittaa ihonhoitorutiinin noudattaminen?

DR. MAMINA: Minulta kysytään tätä usein, ja mielestäni oikea aika on silloin, kun ihossaan alkaa huomata muutoksia. Se voi olla ennen murrosikää tai murrosiässä, jolloin miedon puhdistusaineen, kosteusvoiteen ja aurinkovoiteen pitäisi riittää. Kaksikymppisenä voi sitten alkaa käyttää johonkin tiettyyn ongelmaan kehitettyä tai ikääntymisen merkkejä torjuvaa ihonhoitoa.

Corrective moisturizers

RICHIE GRAINGE: Kävin ihotautilääkärillä nuoruuden ihon epäpuhtauksien vuoksi, joka lieveni hieman 20-vuotiaana. Mutta noin vuosi sitten minulla alkoi ilmetä ekseemaa. Ekseema voi johtua siitä, että teen aiempaa enemmän töitä ja että joudun kokeilemaan erilaisia meikkisiveltimiä ja meikkejä. Ekseemaa ilmenee myös vuodenaikojen vaihtuessa. Ongelma-alueeni on suuni ympärillä, ja ekseemaa esiintyy toistuvasti juuri täällä. Nyt sitä on myös ohimoilla, mitä minulla ei ole aiemmin ollut.

DR. MAMINA: Ekseema voi johtua monista eri syistä. Koska erilaiset tuotteet ja sään vaihtelu aiheuttavat sinulle ekseemaa, ihosi on luultavasti tavallista herkempi, ja se on normaalia. Muutokset, kuten erilaiset tuotteet tai sään vaihtelut, voivat kuormittaa ihoa ja vaikuttaa ihon suojakerrokseen. Tämä voi altistaa ihon muille tekijöille, kuten ekseemalle.

RICHIE GRAINGE: Ihoni on todella kuiva, mutta samalla se voi olla todella rasvoittuva. Se on hämmentävää. Toiset kehottavat käyttämään enemmän tuotteita ja toiset vähemmän. Itse olen sitä mieltä, että vähemmän on enemmän.

DR. MAMINA: Aina kun joku kärsii ihoärsytyksestä, kehotan vähentämään ihonhoitorutiineja ja pitämään ne hyvin yksinkertaisina. Käytä vain mietoja puhdistustuotteita ja kosteusvoidetta. Käytä vain muutamia tuotteita, kunnes ihosi paranee, ja lisää sitten hitaasti muita tuotteita rutiiniisi.

RICHIE GRAINGE: Ihooni on myös jäänyt arpia aiemmista epäpuhtauksista. Onko tuotteita, joita suosittelisit minulle? Haluan aina kokeilla jotakin uutta.

DR. MAMINA: SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 säilyttää ihosi ravittuna ja kosteutettuna. Se on erinomainen voide, jossa on sama lipidien, erityisesti kolesterolin, keramidien ja rasvahappojen suhde kuin ihon luontaisessa suojamuurissa. Se auttaa palauttamaan ihon suojamuurin optimaaliselle tasolle. Se myös vähentää näkyviä ohuita juonteita ja vahvistaa ihoa ja sen on osoitettu vähentävän ihohuokosten näkyvyyttä 44 % 8 viikon kuluttua käytön aloittamisesta.

RICHIE GRAINGE: En tiennytkään. Kokeilen mielelläni.

DR. MAMINA: On myös erittäin tärkeää käyttää aurinkovoidetta joka päivä, vaikket oleskelisikaan ulkona. Säännöllinen päivittäinen käyttö auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä, kuten tummia läiskiä ja ryppyjä. Lisäksi se auttaa ehkäisemään ihosyöpää.

RICHIE GRAINGE: Olen lukenut, että aurinkosuojakertoimella voi olla suotuisia ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä etuja.


Corrective moisturizers

DR. MAMINA: Pitää paikkansa! Hellävaraisen puhdistustuotteen, kosteusvoiteen ja aurinkosuojan lisäksi suosittelen vahvasti antioksidanttiseerumin käyttämistä aamulla, jos haluat lisätä ihon hehkua. Yksi tehokkaimmista antioksidanteista on C-vitamiini, ja SkinCeuticalsilla on yksi parhaista seerumeista. Sen nimi on C E Ferulic.

RICHIE GRAINGE: C E Ferulic on ihana! Se on suosikkituotteeni.

DR. MAMINA: C E Ferulic toimii yhdessä aurinkosuojavoiteen kanssa ja ehkäisee rasitusta aiheuttavia ympäristötekijöitä, kuten UV-säteilyä, saasteita, tupakansavua ja muita ihon luontaiseen suojamuuriin vaikuttavia tekijöitä. Se auttaa myös häivyttämään ohuita juonteita ja ryppyjä. Se tasoittaa ihon sävyä ja tekee ihosta kirkkaan ja hehkuvan.

RICHIE GRAINGE: Sanoisitko, että se sopii ihmisille, joilla on herkkä iho?

DR. MAMINA: Kyllä, se ei ärsytä ihoa tai pahenna ekseemaa. Käytä vain muutama tippa aamulla ja levitä sen jälkeen aurinkovoidetta.

RICHIE GRAINGE: Mitä toimenpiteitä suosittelisit iholleni?

DR. MAMINA: Koska olet nuori, olisi hyvä aloittaa kemiallinen kuorinta. Käytän mietoja kuorivia aineita, koska sinulla on herkkä iho. Ajattelen käyttää SkinCeuticalsin Gel Peel GL -kuorintageeliä. Glykoli- ja maitohappojen yhdistelmä kuorii ihon pinnallista solukkoa, silottaa ohuita juonteita ja ryppyjä, tasoittaa epätasaista ihon sävyä, vähentää ihoärysytystä ja kosteuttaa ihoa, joten se hoitaa epäpuhtauksia ja muita huolenaiheitasi.

RICHIE GRAINGE: Auttaako se myös aknearpiini?

DR. MAMINA: Kemialliset kuorinta-aineet auttavat tasoittamaan ihon pinnallista epätasaisuutta, myös aknearpia. Ne auttavat myös häivyttämään pigmentaatiota, ohuita juonteita ja ryppyjä.

RICHIE GRAINGE: Kuulostaa hyvältä! Minulle ei ole aiemmin tehty kemiallista kuorintaa. Onko minun tehtävä jotakin ennen toimenpidettä, jotta tulokset olisivat mahdollisimman hyvät?

DR. MAMINA: Haluaisin sinun käyttävän ennen kuorintaa Cell Cycle Catalyst -tuotetta. Se nopeuttaa ihosolujen uusiutumista. Se myös valmistelee ihoa kuorintaa varten ja auttaa häivyttämään ohuita juonteita ja vahvistamaan ihoa. Haluaisin sinun käyttävän päivittäin myös C E Ferulic -tuotetta. Paitsi että se auttaa suojaamaan ihoa ympäristön rasituksilta, se auttaa myös valmistelemaan ihoa.

RICHIE GRAINGE: Olet itse kokeillut varmastikin tuhansia erilaisia tuotteita. Miksi pidät SkinCeuticalsista?

DR. MAMINA: Yksi syy siihen, miksi minä pidän SkinCeuticalsista ja miksi monet muut ihotautilääkärit tekevät samoin, on sarjan tuotteiden koostumusten ja ainesosien taustalla oleva tiede ja tutkimus. Tiedämme, että nämä ainesosat toimivat, minkä vuoksi näemme tuloksia.


Integroitu ihonhoito

SkinCeuticals uskoo, että pitkäkestoisten ja kattavien ihonhoitotulosten avain on ammattimaisten toimenpiteiden ja kotihoitojen yhdistelmä, joka on suunniteltu täydentämään vastaanotolla saavutettuja tuloksia.

DR. MAMINA: SkinCeuticals oli edelläkävijä niin kutsutussa integroidussa ihonhoidossa. Tämä tarkoittaa, että SkinCeuticals-tuotteet on suunniteltu täydentämään hoitotuloksia ja minimoimaan lasereiden, kuorinnan, mikroneulauksen tai injektiohoitojen aiheuttamat palautumisajat.

RICHIE GRAINGE: Paljon tutkimustyötä! Millaisia toimenpiteitä?

DR. MAMINA: Kun SkinCeuticalsin tuotteita käytetään kemiallisten kuorinta-aineiden, laserhoitojen, mikroneulauksen ja injektiohoitojen yhteydessä, ne täydentävät tuloksia ja voivat auttaa saavuttamaan entistä parempia tuloksia. Integroituun ihonhoitoon kuuluu myös ihon valmistelu toimenpiteitä varten. Jos potilaalle tehdään esimerkiksi kemiallinen kuorinta, pyydän häntä valmistelemaan ihoa hellävaraisella kuorintatuotteella, kuten Glycolic 10 Renew Overnight. Kuorinnan jälkeen he voivat käyttää C E Ferulic -tuotetta, joka imeytyy ihoon todella hyvin. Noin viikon kuluttua kuorinnasta ihon kuntoa voi kohentaa muilla lisätuotteilla.

RICHIE GRAINGE: En ole tullut ajatelleeksi, että tuotteiden yhdistäminen toimenpiteisiin antaa enemmän vastinetta rahalle ja kattavampia tuloksia pelkän toimenpiteen sijaan.


Toimenpiteen jälkeinen ihonhoito

Oikea ihonhoitorutiini kotona on avainasemassa ammattimaisten toimenpiteiden tulosten optimoinnissa. SkinCeuticalsin ihonhoidon asiantuntija mukauttaa jälkihoitorutiinisi yksilöllisiin iho-ongelmiin ja -tavoitteisiin.


RICHIE GRAINGE: Olen luonteeltani suunnittelija ja haluan valmistautua huolellisesti. Millainen ihonhoitorutiini minulla pitäisi siis olla kotona?

DR. MAMINA: Suosittelen puhdistamaan kasvot päivittäin Simply Clean -geelipuhdistusaineella. Levitä aamuisin C E Ferulic -tuotetta puhtaalle iholle. Sen jälkeen H.A. Intensifieria aamuin illoin. Se on ihana tuote, koska se lisää ihon ylemmän kerroksen hyaluronihappotasoa jopa 30 %. Ihosta tulee miellyttävän kosteutettu ja sileä.

RICHIE GRAINGE: Aivan! Hienoa.

DR. MAMINA: Seuraavaksi kosteutat ihoa Triple Lipid Restore 2:4:2 -kosteusvoiteella, joka auttaa vahvistamaan ihon luontaista suojamuuria ja saa ihon pinnan näyttämään sileältä. Viimeistele ihonhoitorutiini aamuisin Physical Fusion UV Defense SPF 50 -voiteella. Sen kevyesti sävytetty koostumus sulautuu erittäin hyvin ihoon. Toinen vaihtoehto on Daily Brightening UV Defense Sunscreen SPF 30. Se auttaa suojaamaan ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja saa ihon näyttämään heleältä.

RICHIE GRAINGE: Upeaa. Hyvä aurinkosuoja on tärkeä.

DR. MAMINA: Kutsun tätä rutiinia nimellä The Sofia.

RICHIE GRAINGE: Ihanaa, kiitos paljon!


Watch NowSeuraavaksi: Mikä antioksidanttiseerumi sopii sinulle?


Osta suositeltuja tuotteitaOrientation message
For the best experience, please turn your device