Main content

INTEGROITU
IHONHOITO

Yhdistämällä kliinisiä toimenpiteitä, ammattilaishoitoja ja yksilöllisen ihonhoitorutiinin SkinCeuticalsin tuotteilla voit luoda optimaaliset olosuhteet ihon hyvinvoinnille ja saavuttaa pitkäkestoisia tuloksia.

MITÄ ON INTEGROITU IHONHOITO?


Integroitu ihonhoito on ihosi ulkonäköä optimoiva lähestymistapa ihonhoitoon. Tässä lähestymistavassa yhdistyvät ammattilaishoidot ja kliiniset menetelmät henkilökohtaiseen ihonhoitorutiiniin, jonka voit toteuttaa kotona. Integroitua ihonhoitoa voidaan käyttää esihoitona, jälkihoitona ja päivittäisessä käytössä, ja se auttaa valmistelemaan ja ravitsemaan ihoa.

Yhdistämällä yksilöllisen SkinCeuticals-tuotteita sisältävän ihonhoitorutiinin ja klinikoillamme annettavat tehokkaat hoidot voit saavuttaa huolitellun näköisen ihon ja ehkäistä ihon ikääntymisen merkkejä.

Integroidussa ihonhoidossa yhdistyvät siis kolme keskeistä osa-aluetta, joilla saavutetaan pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia:


KLIINISET TOIMENPITEET
Klinikoilla voidaan tehdä kliinisiä toimenpiteitä, kuten ruiskuhoitoja, ihon täyteaineita ja neurotoksiinihoitoja, joilla parannetaan ihon täyteläisyyttä ja vähennetään juonteita, ryppyjä ja muita ihon ikääntymisen merkkejä.

AMMATTILAISHOIDOT
Tulosten täydentämiseksi tarjoamme klinikalla myös ammattilaishoitoja, kuten kemiallisia kuorintoja ja ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä kasvohoitoja, jotka ammattitaitoiset terapeutit suorittavat.

IHONHOITO KOTONA
Kliinisten tulosten täydentämiseksi ja ihosi hyvinvoinnin parantamiseksi voit luoda räätälöidyn hoitorutiinin SkinCeuticalsin edistyksellisillä ihonhoitotuotteilla, joita voidaan käyttää sekä ennen hoitoa että sen jälkeen.


INTEGROIDUN IHONHOIDON EDUT


Integroidun ihonhoidon edut ovat selvät: kokonaisvaltainen rutiini, jossa yhdistyvät tehokas ihonhoitorutiini, kliiniset toimenpiteet ja ammattilaishoidot, auttaa varmistamaan pitkäaikaisemmat tulokset ja huolitellun näköisen ihon.

Integroidun ihonhoidon tarkoituksena on varmistaa, että klinikkahoidoista saadaan mahdollisimman optimaaliset tulokset. Kohdennetun ja yksilöllisen ihonhoitorutiinin avulla ihoa voidaan esikäsitellä ennen ammattilaishoitoa. Hoidon jälkeen voit käyttää oikeita tuotteita, jotka auttavat ihoa toipumaan ja vähentävät punoitusta ja muita jälkivaikutuksia.

SkinCeuticalsin edistyksellisillä ihonhoito-ohjelmilla voit täydentää tuloksiasi tuotteiden rauhoittavilla ja palauttavilla ominaisuuksilla.

AMMATTILAISHOIDOT

Klinikalla saat konsultaation ammattilaishoitoihin ja opastusta optimaaliseen ihonhoitorutiiniin kotona.

Lue lisää eri puolilla maata sijaitsevien klinikoiden tarjoamista hoidoista.

LÖYDÄ SKINCEUTICALS -ASIANTUNTIJA

Hyvin hoidettu iho alkaa ammattilaiselta. Etsi klinikka läheltäsi ja saat henkilökohtaisia neuvoja hoitoihin ja ihonhoitoon kotona.

Orientation message
For the best experience, please turn your device