Main content

C E FERULIC® C-VITAMIINIA SISÄLTÄVÄ ANTIOKSIDANTTISEERUMI

Tämä seerumi suojaa tehokkaasti ulkoisilta ympäristövaikutuksilta, neutraloi vapaita radikaaleja ja tekee ihosta kiinteämmän, sileämmän ja säteilevämmän.

C E Ferulic® on vallankumouksellinen antioksidanttien yhdistelmä, joka tarjoaa kehittyneen suojan ih ... Lue koko kuvaus

C E Ferulic -seerumi

C E FERULIC® C-VITAMIINIA SISÄLTÄVÄ ANTIOKSIDANTTISEERUMI

Tämä seerumi suojaa tehokkaasti ulkoisilta ympäristövaikutuksilta, neutraloi vapaita radikaaleja ja tekee ihosta kiinteämmän, sileämmän ja säteilevämmän.

Loading...
Etsi klinikka
C E Ferulic® on vallankumouksellinen antioksidanttien yhdistelmä, joka tarjoaa kehittyneen suojan ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Seerumi neutraloi vapaita radikaaleja, auttaa vahvistamaan ihoa ja antaa tehokkaan antioksidanttisuojan. Iho tuntuu hehkeämmältä ja sillä on parempi suoja ulkoisia ympäristövaikutuksia vastaan, jotka voivat aiheuttaa ikääntymisen merkkejä.

Seerumi sisältää kolmea antioksidanttia: L-askorbiinihappoa, E-vitamiinia ja ferulahappoa. Tehokkaiden ainesosien ainutlaatuinen koostumus luo synergian ja tekee C E Ferulic® -seerumista tehokkaan suojan vapaita radikaaleja vastaan. L-askorbiinihappo on 15-prosenttista C-vitamiinia, joka neutraloi tehokkaasti vapaita radikaaleja, kun taas E-vitamiinilla on ärtyneisyyttä ehkäiseviä ja solujen uudistumista edistäviä ominaisuuksia. Ferulahappo taas tehostaa muiden antioksidanttien vaikutusta ja vähentää samalla juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.
• Koostuu antioksidanteista, jotka toimivat synergiassa.
• Suojaa ulkoisilta ympäristövaikutuksilta neutraloimalla haitallisia vapaita radikaaleja.
• Torjuu näkyviä ikääntymisen merkkejä.
• Vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, kiinteyttää ja heleyttää ihoa.
• Tämä C-vitamiiniseerumi säilyttää tehonsa vähintään 72 tuntia imeydyttyään ihoon. Tämä tarkoittaa, että ihosi on suojattu ulkoisilta ympäristövaikutuksilta. Sopii hyvin käytettäväksi myös aurinkosuojan kanssa.
• Ihanteellinen kuivalle ja normaalille iholle
Skinceuticals

Käytä tätä seerumia osana aamurutiiniasi. Puhdista iho ja levitä 4-5 tippaa kaulalle, kasvoille ja dekolteelle.

Huomaa, että C-vitamiinia sisältävät tuotteet saattavat tummua avaamisen jälkeen valolle ja ilmalle altistumisen vuoksi. Mahdolliset värimuutokset eivät vaikuta tuotteen tehoon, mutta tuote on säilytettävä ilmatiiviissä paikassa kaapissa tai laatikossa.

C E Ferulic® -seerumin kolme keskeistä ainesosaa ovat antioksidantteja, jotka yhdessä muodostavat koostumuksen, joka suojaa vapailta radikaaleilta, kiinteyttää ja heleyttää ihoa.

  • 15 % L-askorbiinihappo:

  • Tämä ylivoimaisista antioksidanttisista eduistaan tunnettu puhtaan C-vitamiinin supertehokas muoto auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja ja suojaa hapettumisstressiltä samalla, kun se tarjoaa näkyviä anti-ageing-hyötyjä.

  • 1 % E-vitamiini (alfa-tokoferoli):

  • Tämä E-vitamiinin muoto neutraloi vapaita radikaaleja ja täydentää ihon lipidien määrää.

  • 0,5 % ferulahappo:

  • Ferulahappo on antioksidantti, joka neutraloi vapaita radikaaleja ja tehostaa C- ja E-vitamiinin antioksidanttisia hyötyjä.

ARVOSTELUJA

Kerro mielipiteesi

Write a review

Orientation message
For the best experience, please turn your device