Main content

SKINCEUTICALS IHONHOITOAINEET

Tutustu ihonhoitotuotteidemme ainesosiin. Lue lisää raaka-aineistamme aina baicalinista E-vitamiiniin ja siitä, kuinka eri ainesosat voivat parantaa ihon kuntoa.

SKINCEUTICALS IHONHOITOAINEET

Tutustu ihonhoitotuotteidemme ainesosiin. Lue lisää raaka-aineistamme aina baicalinista E-vitamiiniin ja siitä, kuinka eri ainesosat voivat parantaa ihon kuntoa.

NÄYTÄ AAKKOSJÄRJESTYKSESSÄ

AZELAIC ACID (AZELAINIHAPPO)

Atselaiinihappo on monipuolinen ihonhoidon ainesosa, jonka on osoitettu olevan antioksidanttinen ja jolla on muita suotuisia ominaisuuksia. Atselaiinihappo voi auttaa häivyttämään ihon värimuutoksia, sumeutta ja muita epätasaisuuksia.
Esiintyvyys: Phyto A+ Brightening Treatment

B5-VITAMIINI

Tätä välttämätöntä ravintoainetta, jota kutsutaan myös pantoteenihapoksi, on luonnostaan lohessa, avokadossa, auringonkukansiemenissä, parsakaalissa jne. B5-vitamiini edistää ihon luonnollista palautumista. SkinCeuticals käyttää koostumuksissaan vain kasviperäisiä B5-vitamiinin lähteitä.
Esiintyvyys: Hydrating B5 Gel, Hydrating B5 Mask

BLUEBERRY EXTRACT (MUSTIKKAUUTE)

Mustikkauute on antioksidanttinen uute, joka vahvistaa ihon rakennetta ja ehkäisee ryppyjen muodostumista.
Esiintyvyys: A.G.E. Interrupter Advanced, A.G.E. Eye Complex

BAIKALIINI

Baikalinvuohennokan juurista saatava flavonoidi baikaliini on tehokas antioksidantti, jolla on ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Sen on osoitettu auttavan suojaamaan ihoa ympäristön haittavaikutuksilta.
Esiintyvyys: Resveratrol B E

CITRIC ACID (SITRUUNAHAPPO)

Luonnollista alkuperää oleva alfahydroksihappo, joka auttaa stimuloimaan solujen uusiutumista ja kuorimaan ihoa. Sitä on myös luonnollisesti sitrushedelmissä.
Esiintyvyys: Blemish + Age Defense

CUCUMBER EXTRACT (KURKKU-UUTE)

Tämä kurkku-uute sisältää C-vitamiinia ja aminohappoja, joiden tiedetään auttavan ravitsemaan, kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa.
Esiintyvyys: Phyto Corrective, Phyto Corrective Mask


E-VITAMIINI (ALPHA-TOKOFEROLI)

Tämä tehokas antioksidantti on voimakas E-vitamiinin muoto, ja sitä voidaan uuttaa synteettisesti tai sitä saadaan luonnollisesti useista eri elintarvikkeista, kuten kasviöljyistä. Alfa-tokoferoli on E-vitamiinin lähde, jolla on tärkeä rooli vapaiden radikaalien neutraloinnissa, ihon kosteuttamisessa ja näkyvän ikääntymisen merkkien hidastamisessa.
Esiintyvyys: C E Ferulic®, Resveratrol B E, Daily Moisture

FERULIC ACID (FERULIINIHAPPO)

Feruliinihappo neutralisoi vapaita radikaaleja ja täydentää C- ja E-vitamiinien antioksidanttien anti-ageing-hyötyjä. Tätä tehokasta antioksidanttia on kasvien soluseinämissä, kuten vehnässä, riisissä, maapähkinöissä, appelsiineissa ja omenoissa.
Esiintyvyys: C E Ferulic®, AOX+ Eye Gel, Serum 10,Silymarin CF, Phloretin CF®

GLAUCINE (GLAUSIINI)

Keltaisesta unikokasvista saatava glausiini on alkaloidiyhdiste, jolla on tärkeä rooli ihossa, se muun muassa auttaa ihoasi kestämään näkyviä ikääntymisen merkkejä ja näyttämään terveeltä ja nuorekkaalta.
Esiintyvyys:Tripeptide-R Neck Repair

GLYSERIINI

Tehokkaasti kosteuttava ainesosa sitoo vettä ja auttaa kosteuttamaan tehokkaasti. SkinCeuticals käyttää koostumuksissaan ainoastaan kasviperäisiä glyseriinin lähteitä.
Esiintyvyys:Blemish + Age Cleanser, Clarifying Clay Masque

GLYCOLIC ACID (GLYKOLIHAPPO)

Glykolihappoa pidetään kemiallisen kuorinnan kultaisena normina ja se on pienin AHA-happo (alfahydroksihappo). Tämä tehokas ainesosa tunnetaan kyvystään kuoria ihoa tasaisesti edistämällä solujen uusiutumista ja parantamalla hienojen juonteiden, ihon rakenteen, sävyn ja hehkun näkyvyyttä. Glykolihappo on tehokas ainesosa erilaisiin iho-ongelmiin, kuten sameaan ihoon, epätasaiseen rakenteeseen ja ihon sävyyn sekä epäpuhtauksiin.
Esiintyvyys: Glycolic Renewal Cleanser, Glycolic 10 Renew Overnight, Blemish + Age Defense, Blemish + Age Cleanser

HYALURONIHAPPO

Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti, kun sitä levitetään iholle. Tehokas kosteuttaja, joka kosteuttaa pitkäkestoisesti ja parantaa ihon rakennetta.
Esiintyvyys: H.A. Intensifier, Hydrating B5 Gel, Retexturing Activator, Phyto Corrective Gel, Hydrating B5 Mask, Phyto Corrective Mask, Antioxidant Lip Repair

HYDROXYETHYL UREA

Tämä synteettisesti valmistettu kosteutta säilyttävä ainesosa auttaa täyttämään ja säilyttämään ihon kosteustasapainoa. Tehokkaiden kosteuttavien ominaisuuksiensa lisäksi se auttaa myös stimuloimaan solujen uusiutumista ihon pinnalla.
Esiintyvyys: Retexturing Activator

HEPES

Synteettisesti johdettu happo aktivoi ihon luonnollisia entsyymejä auttaen rikkomaan sidoksia, jotka sitovat kuolleita ihosoluja ihon pintaan ja kuorivat ihoa tasaisesti.
Esiintyvyys: Retexturing Activator, Simply CleanKERAMIDIT

Keramidit ovat vahamaisia lipidimolekyylejä, joita on luontaisesti ihon uloimmassa kerroksessa eli marraskedessä. Niillä on tärkeä tehtävä ihon lipidisuojakerroksen toiminnassa. Keramidit toimivat synergisesti auttaen lisäämään ihon kosteustasapainoa ja edistämään ihanteellista suojakerrosta. SkinCeuticalsin keramidit on valmistettu synteettisesti identtisiksi ihon omien keramidien kanssa.
Esiintyvyys: Triple Lipid Restore 2:4:2

KOMBUCHA

Tämä luonnollista alkuperää oleva ainesosa on ihonhoidon sivutuote, jonka tiedetään pehmentävän ihoa ja antavan sille säteilevää hehkua.
Esiintyvyys: Retexturing Activator

L-ASKORBIINIHAPPO (C-VITAMIINI)

C-vitamiinia (l-askorbiinihappoa) on luonnostaan hedelmissä ja vihanneksissa, ja sitä ylistetään sen tehokkaiden antioksidanttisten ominaisuuksien vuoksi. Puhtaassa muodossaan C-vitamiini auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja, suojaa oksidatiiviselta stressiltä ja sisältää näkyviä anti-ageing-etuja. SkinCeuticalsin C-vitamiinia sisältävät antioksidantit sopivat kaikille ihotyypeille. Ne ovat koostumukseltaan tiiviitä, mikä lisää tehokkuutta, imeytymistä ja vakautta.
Esiintyvyys: C E Ferulic®, AOX+ Eye Gel, Serum 10, Silymarin CF, Phloretin CF®

LHA (KAPROLOYYLI, SALISYYLIHAPPO)

Tämä salisyylihapon johdannainen, lipohydroksihappo, edistää solujen uusiutumista täsmäkuorinnan avulla. Sen on myös osoitettu avaavan ihohuokosia ja parantavan ihon pintaa.
Esiintyvyys: Blemish + Age Defense, Blemish + Age Cleanser, Blemish + Age Toner

LEVÄUUTTEET

Levät ovat yksisnkertaisia yhteyttämään kykeneviä vesieliöitä. Ihonhoidossa joidenkin leväuutteiden on osoitettu vaikuttavan pehmentäjinä ja rauhoittavina ainesosina, jotka pystyvät antamaan iholle erilaisia ravinteita.
Esiintyvyys: Daily Moisture

LUONNOLLINEN KOLESTEROLI

Kolesterolia on luonnostaan elimistössä ja yhdessä ihon yleisimmistä lipideistä. Paikallisesti käytettävissä ihonhoitotuotteissa ainesosan tiedetään nopeuttavan ikääntyvän ihon suojakerroksen elpymistä. SkinCeuticalsin luonnollinen kolesteroli on peräisin puhdistetusta eristetystä villavahasta.
Esiintyvyys: Triple Lipid Restore 2:4:2


NIASIINIAMIDI (B3-vitamiini)

B3-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota on luontaisesti hiivassa, lihassa, kalassa, maidossa, kananmunissa, vihreissä vihanneksissa, pavuissa ja viljoissa. Niasiiniamidin paikallisen käytön on osoitettu vahvistavan ihon kosteussuojaa ja vähentävän värimuutoksia ja läiskiä.
Esiintyvyys: Discoloration Defense Serum, Advanced Brightening UV Defense SPF50, A.G.E. Interrupter Advanced

OLIVE LEAF EXTRACT (OLIIVINLEHTIUUTE)

Oliivinlehdistä saatava pehmentävä kasviuute sisältää runsaasti antioksidantteja. Kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta uute sopii kuiville ihotyypeille.
Esiintyvyys: Phyto Corrective Gel, Phyto Corrective Mask

OPTISET VALONHAJOTTAJAT

Optiset hajottimet on suunniteltu heijastamaan ja ohjaamaan valoa, ja ne auttavat levittämään valoa tasaisesti pinnalle. Ihonhoidossa optiset valonsäteet levittävät valoa, mikä auttaa vähentämään ihon epätasaisuuksia tai epätasaista ihonsävyä silmien ympärillä.
Esiintyvyys: A.G.E. Eye Complex

PHLORETIN (FLORETIINI)

Floretiini on tehokas antioksidantti, joka suojaa tehokkaasti ympäristön aiheuttamilta ihovaurioilta, jotka ovat vapaiden radikaalien aiheuttamia, vähentää pigmenttiläiskiä ja parantaa ihonsävyä yleisesti. Floretiini on osa SkinCeuticals Phloretin CF:ää, Phloretin CF Geliä ja AOX+ Eyea, ja sen hyötyjä vahvistavat muut antioksidantit niiden koostumuksissa.
Esiintyvyys: Phloretin CF®, AOX+ Eye Gel

PHYTIC ACID (FYTIINIHAPPO)

Tätä tehokasta ainesosaa on luonnostaan palkokasveissa ja siemenissä, ja se vaikuttaa kahdella tavalla: se kuorii ja kirkastaa ihoa. Se auttaa ehkäisemään ulkoisten tekijöiden haittavaikutuksia, jotka voivat aiheuttaa sameutta ja lisäävät sen sijaan ihon kirkkautta ja hehkua.
Esiintyvyys: Glycolic 10 Renew Overnight, Glycolic Renewal Cleanser

PHYTOSPHINGOSINE (FYTOSFINGOSIINI)

Keramidijohdannainen auttaa stimuloimaan ihon luonnollista palautumisprosessia.
Esiintyvyys: A.G.E. Interrupter

PROXYLANE™

Tätä patentoitua molekyyliä saadaan pyökistä ympäristöystävällisellä kemiallisella prosessilla, joka auttaa tukemaan ihon rakennetta ja tehostamaan ihon kosteustasoa.
Esiintyvyys: A.G.E. Interrupter, A.G.E. Eye Complex, H.A. Intensifier, A.G.E. Interrupter Advanced

PURPLE RICE EXTRACT (VIOLETTI RIISIUUTE)

Kiinalaisesta oryza sativa -riisilajikkeesta peräisin oleva violetti riisiuute auttaa säilyttämään ihon hyaluronihappopitoisuutta.
Esiintyvyys: H.A. Intensifier


RASVAHAPPO

Rasvahappoa esiintyy luonnostaan useissa eläin- ja kasviperäisisä lähteissä, kuten kalassa, siemenissä ja pähkinöissä, ja se auttaa säilyttämään ihon lipidien rakenteen ja optimoimaan ihon yleisen lipiditasapainon. SkinCeuticals käyttää koostumuksissaan vain kasviperäisiä B5-vitamiinin lähteitä.
Esiintyvyys: Triple Lipid Restore 2:4:2

RETINOLI

Retinoli on A-vitamiinin (retinolihapon) muoto, jonka on kliinisesti todistettu auttavan parantamaan ikääntyvän ihon ulkonäköä. Retinolin on osoitettu auttavan parantamaan ihon epätasaista sävyä, edistämään ihon pinnan solujen uusiutumista ja häivyttämään hienoja juonteita ja ryppyjä.
Esiintyvyys: Retinol 0.3, Retinol 0.5, Retinol 1.0, Tripeptide-R Neck Repair

RESVERATROL

Resveratroli tunnetaan nimellä "the longevity molecule", ja sitä saadaan viinirypäleen kuoresta, mustikoista, vadelmista ja erilaisista kasveista, kuten pihatatarista. Molekyyli tunnetaan tehokkaista antioksidanttisista ominaisuuksistaan ja anti-ageing-vaikutuksestaan, kuten ihon luonnollisen antioksidanttipuolustusjärjestelmän vahvistamisesta, joka auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja.
Esiintyvyys: Resveratrol B E

SALISYYLIHAPPO

Salisyylihappo on tehokas ainesosa rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle sekä muille iho-ongelmille. Beetahydroksihappo kuorii ihoa ja pienentää ihohuokosia.
Esiintyvyys: Blemish + Age Defense , Blemish + Age Toner, Blemish + Age Clenaser, Silymarin CF

SILYMARIN

Silymariini on tehokas, luonnollinen ihonhoitoainesosa, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia. Sen on osoitettu vähentävän lipidiperoksidaatiota, jota voi levitä epäpuhtauksissa.
Esiintyvyys:Silymarin CF

THYME EXTRACT (TIMJAMIUUTE)

Tätä kasviuutetta on luonnostaan timjamin lehdissä ja kukissa. Se sisältää runsaasti tymolia, joka tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan.
Esiintyvyys: Phyto Corrective Mask, Phyto Corrective Gel,Phyto A+ Brightening Treatment, Phyto Corrective Essence Mist

TITANIUM DIOXIDE (TITAANIOKSIDI)

Titaanidioksidi on mineraali, jota käytetään mineraalisena UV-suodattimena. Tämä UV-suodatin auttaa suojaamaan UV-säteilyltä muodostamalla iholle sädettä heijastavan kalvon.
Esiintyvyys: Mineral Radiance UV Defense SPF 50

TRANEXAMIC ACID (TRANEKSAAMIHAPPO)

Traneksaamihappoa käytetään usein ihotautien hoidossa ihon pigmenttimuutoksia vastaan. Se on tehokas ainesosa, joka tunnetaan kyvystään parantaa pigmenttimuutosten ulkonäköä.
Esiintyvyys: Discoloration Defense

TRANSLUCENT COLOR SPHERES (LÄPIKUULTAVAT VÄRIPALLOT)

Tämä tehostettu teknologia rautaoksidipalloja, jotka korostavat ihon luonnollista sävyä ja hehkua sekä antavat yleissävyn, joka sopii useimmille ihonsävyille.
Esiintyvyys: Mineral Radiance UV Defense SPF 50

TRI-PEPTIDE (TRIPEPTIDI)

Peptidit ovat yhdisteitä, jotka koostuvat kahdesta tai useammasta toisiinsa yhdistetystä aminohaposta. Peptidin sisältämien aminohappojen määrä määrittää, onko kyseessä dipeptidi (kaksi peptidiä), tripeptidi (kolme peptidiä) vai useampi.
Esiintyvyys: Tripeptide-R Neck RepairOrientation message
For the best experience, please turn your device