Main content

H.A. INTENSIFIER CORRERCTIVE SEERUMI

SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum on hyaluronihappoa sisältävä ihoa vahvistava seerumi, joka kiinteyttää, tasoittaa ja pehmentää ihoa.

H.A. Intensifier Corrective Serum on ihoa vahvistava seerumi, joka on täynnä hyaluronihappoa, tehoka ... Lue koko kuvaus

H.A. INTENSIFIER CORRERCTIVE SEERUMI

H.A. INTENSIFIER CORRERCTIVE SEERUMI

SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum on hyaluronihappoa sisältävä ihoa vahvistava seerumi, joka kiinteyttää, tasoittaa ja pehmentää ihoa.

Loading...
Etsi klinikka
PDP-välilehdet
H.A. Intensifier Corrective Serum on ihoa vahvistava seerumi, joka on täynnä hyaluronihappoa, tehokasta luonnollista kosteuttajaa, joka auttaa säätelemään ihon kosteustasoa. Iän myötä hyaluronihappotasot laskevat vähitellen, mikä voi johtaa ikääntymisen merkkeihin.

HA Intensifier Corrective on rikastettu proksylaanilla ja lakritsijuuriuutteella. Proksylaani® on pyökkipuusta uutettu sokeriproteiini, joka stimuloi elastiinin muodostumista, jotka yhdessä tekevät ihosta kimmoisan ja elastisen - nämä ominaisuudet vähenevät iän myötä. Lakritsijuuren ja purppurariisin uutteet auttavat luonnollisesti hyaluronihappoa sitomaan ja säilyttämään kosteutta ihossa.

Näiden ainesosien yhdistelmä edistää ihon kosteustasapainoa, ja kimmoisuutta sekä silottaa, pehmentää ja kiinteyttää ihoa. HA Intensifier Correctiven edistyksellinen koostumus lisää ihoon hyaluronihappoa ja auttaa sitomaan kosteutta ihon uloimpiin kerroksiin.
HA. Intensifier Corrective Serum on monikäyttöinen, kosteuttava seerumi, jota voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Olemme listanneet joitakin tuotteen etuja alle:

- Lisää iholle hyaluronihappoa
- Vahvistaa ihon kosteustasapainoa
- Antaa täyteläisyyttä ja kiinteyttä
- Geelimäinen koostumus tekee tuotteesta helpon levittää
- Voidaan käyttää yhdessä täyteaineiden kanssa
Käytä H.A. Intensifier Corrective Serum -seerumia kerran tai kaksi kertaa päivässä. Annostele 4-5 tippaa kämmenelle ja levitä tuotetta otsalle, poskille, leukaan ja kaulalle. Hiero tuote varovasti ihoon.

Jos käytät tuotetta osana aamurutiinejasi, voit käyttää sitä C-vitamiinia sisältävän SkinCeuticals-seerumin jälkeen ja ennen aurinkosuojaa.

Jos käytät retinolia iltaisin, tämä tuote tulee levittää retinolia sisältävien tuotteiden jälkeen.
Purppurariisi- ja lakritsijuuriuute (dipotassium glycyrrhizate).
Tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan. Tämä ainesosa auttaa parantamaan ihon luonnollista hehkua ja torjumaan ihon sameutta.

Hyaluronihappo
Tämä luonnollinen kosteudensäilyttäjä voi sitoa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä, joten se ylläpitää tehokkaasti kosteutta ihossa.

Proxylane™
Suunniteltu palauttamaan vettä ja ravinteita ihon kiinteyden parantamiseksi ja ryppyjen ja hymyjuonteiden näkyvyyden vähentämiseksi.
PDP-tuotteiden somelinkit mobiili
PDP-palveluilmoitukset
PDP-rutiiniosio
PDP-arvostelut

ARVOSTELUJA

Kerro mielipiteesi

Write a review

Tuotevaiheet
PDP-paikka 3 osio
PDP-paikka 1 osio
Orientation message
For the best experience, please turn your device