Main content

The Sofia Bundle

Dr. Mamina ja SkinCeuticalsin asiantuntijoiden kehittämä Sofia Richie Graingen viisivaiheinen ihonhoitorutiini.

The Sofia -tuotepaketti sisältää viisi Sofia Richie Graingen SkinCeuticals-suosikkituotetta täydelli ... Lue koko kuvaus

The Sofia Bundle

The Sofia Bundle

Dr. Mamina ja SkinCeuticalsin asiantuntijoiden kehittämä Sofia Richie Graingen viisivaiheinen ihonhoitorutiini.

Loading...

This set contains

PDP-välilehdet
The Sofia -tuotepaketti sisältää viisi Sofia Richie Graingen SkinCeuticals-suosikkituotetta täydelliseen korjaavaan rutiiniin. Dr. Mamina Turegano ja SkinCeuticalsin asiantuntijoiden kehittämä rutiini on suunniteltu täydentämään klinikalla tehtyjen hoitojen tuloksia. The Sofia paketti sisältää patentoidun C E Ferulic®-antioksidanttiseerumin, joka parantaa 8 ikääntymisen merkkiä ja ehkäisee tulevia vaurioita. Pakkaus sisältää:

Pakkauksen sisältö:

 • Simply Clean: Meikinpoisto- ja puhdistusgeeli rasvoittuvalle iholle. Kuorii hellävaraisesti epätasaista tai karheaa ihoa.

 • C E Ferulic: Patentoitu antioksidanttiseerumi, jossa suoja ympäristötekijöitä vastaan. Sisältää 15 % puhdasta C-vitamiinia (L-askorbiinihappoa), 1 % E-vitamiinia (alfatokoferolia) ja 0,5 % ferulahappoa.

 • H.A. Intensifier: Korjaava seerumi, joka vahvistaa ihon hyaluronihappotasoja ja auttaa parantamaan näkyvästi ihon kiinteyttä, sileyttä ja täyteläisyyttä.

 • Triple Lipid Restore 2:4:2: Anti-aging-voide, joka ravitsee ihoa ja korjaa ikääntymisen merkkejä. Patentoitu lipidisuhde sisältää 2 % puhtaita keramideja 1 ja 3, 4 % luonnollista kolesterolia ja 2 % rasvahappoja.

 • Advanced Brightening UV Defense SPF 50: Kaksivaikutteinen, kevyt aurinkovoide, jonka suojakerroin on 50. Se suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta värimuutoksilta ja auttaa tasoittamaan ihonsävyä.

Ihotyypit: Normaali, kuiva, rasvainen, seka, herkkä, pigmentaatio, ikääntyminen, herkistynyt, taipumus akneen

The Sofia Bundle edut:

 • Kuorii kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti ja tekee ihosta sileämmän ja pehmeämmän (Simply Clean)

 • Tarjoaa edistyksellistä ympäristösuojaa neutraloimalla haitallisia vapaita radikaaleja (C E Ferulic)

 • Häivyttää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä, vähentää kiinteyden menetystä ja kirkastaa ihon sävyä (C E Ferulic)

 • Lisää ihon hyaluronihappotasoja 30 % (H.A. Intensifier)

 • Palauttaa ihon välttämättömät lipidit, keramidit, luonnollisen kolesterolin ja rasvahapot (Triple Lipid Restore 2:4:2)

 • Laajakirjoinen aurinkosuoja UVA/UVB-säteiltä (Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50)

 • Vähentää näkyvää epätasaista sävyä ja kosteuttaa ihoa (Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50)

The Sofia -tuotepaketin käyttöohjeet

1. Hiero kahdesti päivässä yksi painallus Simply Clean -geelipuhdistusainetta kosteille kasvoille ja kaulalle kevyin pyörivin liikkein. Huuhtele huolellisesti vedellä ja taputtele kuivaksi. Levitä puhdistuksen jälkeen 4-5 tippaa C E Ferulic Vitamin C -seerumia kuiville kasvoille, kaulalle ja rinnalle. Levitä sitten 4-6 tippaa H.A. Intensifieria kämmenelle ja taputtele otsalle, poskille, leualle ja kaulalle. Häivytä tuote iholle.

2. Levitä pieni määrä Triple Lipid Restore 2:4:2 -voidetta sormenpäille, lämmitä ja sulata lipidivoide pyörivin liikkein kasvoille, kaulalle ja rinnalle. Levitä sen jälkeen Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50 -aurinkosuojavoidetta kasvoille, kaulalle ja rinnalle 15 minuuttia ennen auringolle altistumista ja ennen meikin levittämistä.
 • Simply Clean
  Hedelmähappoyhdiste: Kuorii kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti.
  Kasviuutteet: Kamomillalla ja aloella on ihoa pehmentäviä ja rauhoittavia ominaisuuksia.
  Kamomilla: Kamomillalla on kliinisesti todistettuja tulehdusta ehkäiseviä ja rauhoittavia ominaisuuksia.
 • C E Ferulic®
  15 % L-askorbiinihappo:Tämä tehokas C-vitamiinin muoto auttaa neutraloimaan vapaita radikaaleja, suojaa hapettumisstressiltä ja tarjoaa näkyviä anti-age-hyötyjä.
  1 % alfatokoferoli: Tämä tehokas antioksidantti neutraloi vapaita radikaaleja ja uudistaa ihon lipidejä. Sen on osoitettu toimivan synergisesti C-vitamiinin kanssa.
  0,5 % ferulahappo: Kasvipohjainen antioksidantti ferulahappo neutraloi vapaita radikaaleja ja parantaa C- ja E-vitamiinien antioksidanttisia etuja ja vakautta.
 • H.A. Intensifier
  Proxylane™: Tukee ihon hyaluronihappotasoja ja auttaa parantamaan ihon kiinteyttä.
  Lakritsinjuuriuute (dikaliumglykyrrisaatti) + violetti riisiuute: Nämä tehokkaat ainesosat auttavat yhdessä säilyttämään ihon hyaluronihappopitoisuuden.
  Hyaluronihappo: Tämä tehokas, luonnollinen kosteuttaja kosteuttaa pitkäkestoisesti ja parantaa ihon rakennetta.
 • Triple Lipid Restore 2:4:2
  2 % puhtaat keramidit 1 & 3: Osa suurempaa keramidiperhettä, jonka on osoitettu synergisesti lisäävän kosteutusta ja ihanteellista suojakerrosta.
  4 % luonnollinen kolesteroli: Nopeuttaa todistetusti ikääntyvän ihon suojakerroksen palautumista ja parantaa ihon hehkua ja täyteläisyyttä.
  2 % rasvahapot: Edesauttaa ihon lipidien rakenteellista eheyttä, optimoi ihon yleistä lipiditasapainoa ja vahvistaa ihon elastisuutta.
  Eteerinen öljysekoitus: Laventelin, rosmariinin ja piparminttuöljyn yhdistelmä viilentää ja ravitsee ihoa.
 • Advanced Brightening UV Defense SPF 50
  Traneksaamihappo: Tämä synteettisesti johdettu ainesosa minimoi jatkuvassa käytössä ihon värjäytymien ja itsepäisten ruskeiden läiskien uusiutumisen.
  Niasiiniamidi: B3-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, jota on luontaisesti hiivassa, lihassa, kalassa, maidossa, kananmunissa, vihreissä vihanneksissa, pavuissa ja viljoissa. Sen on osoitettu auttavan vähentämään ihon värjäytymiä.
  Glyseriini: Imee ja sitoo kosteutta.
  Mica: Kirkastaa välittömästi kaikkia ihonsävyjä.
  Oktokryleeni: Laajaspektriset kemialliset suodattimet.

Lääkärin näkemys

"C E Ferulic toimii yhdessä aurinkosuojavoiteen kanssa ja taistelee ympäristön aiheuttamia vaurioita, kuten UV-säteilyä, saasteita, tupakansavua ja muita ihon suojakerrokseen vaikuttavia tekijöitä, vastaan. Se auttaa myös häivyttämään ohuita juonteita ja ryppyjä. Se tasoittaa ihonsävyä ja tekee ihosta kirkkaan ja hehkuvan."


Dr. Mamina Turegano
Board Certified Dermatologist
Sanova Dermatology

Orientation message
For the best experience, please turn your device