Main content
AERATED SILICA CLP

L-ASKORBIINIHAPPO (C-VITAMIINI)INGREDIENT 101

L-askorbiinihappo on C-vitamiinin kemiallinen nimitys. C-vitamiinia on luontaisesti sitrushedelmissä, paprikoissa, mansikoissa sekä muissa hedelmissä ja vihanneksissa. Ruokavalion sisältämä C-vitamiini on tärkeää oikean ravinnon saannin kannalta ja se ei ainoastaan vahvista immuunijärjestelmää. Se on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan ihoa auringolta ja muilta ympäristötekijöiltä, jotka johtavat ikääntymisen merkkeihin. C-vitamiinin käyttö voi myös auttaa vähentämään ryppyjä ja ohuita juonteita parantamalla iän myötä vähentynyttä ihon elastisuutta ja kiinteyttä.

Ihonhoidossa käytetty C-vitamiini on tehokas ainesosa, joka täydentää muita tehokkaita ainesosia ja auttaa ylläpitämään ihon hyvää kuntoa sekä parantamaan ympäristön rasituksista helposti kärsivän ihon hyvinvointia. C-vitamiini sopii rasvoituvalle, normaalille, kuivalle ja herkälle iholle. Parhaan tuloksen saat, kun levität muutaman tipan L-askorbiinihappoa aamuisin joka päivä.

Lisää C-vitamiinin etuja ihonhoidossa:

  • Sopii useimmille ihotyypeille.
  • Voi rauhoittaa palanutta ihoa.
  • Tasoittaa ihonsävyä.
  • Optimoi ihon laatua.


C E Ferulic -seerumi

C E FERULIC® C-VITAMIINIA SISÄLTÄVÄ ANTIOKSIDANTTISEERUMI

Tämä seerumi suojaa tehokkaasti ulkoisilta ympäristövaikutuksilta, neutraloi vapaita radikaaleja ja tekee ihosta kiinteämmän, sileämmän ja säteilevämmän.

One size available
30 ml
AOX+ silmageeli

AOX+ SILMÄGEELI® SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITOON

Tutustu SkinCeuticals AOX+ Eye Gel® -silmägeeliin, joka hoitaa silmänympärysihoa. Koostumus on rikastettu antioksidanteilla, kuten floretiinilla, L-askorbiinihapolla ja ferulahapolla.

One size available
15 ml
ANTIOKSIDANTTEJA SISALTAVA SERUM 10® -SEERUMI

ANTIOKSIDANTTEJA SISÄLTÄVÄ SERUM 10® -SEERUMI

Tutustu Serum 10® -seerumiin, joka sisältää antioksidantteja, kuten L-askorbiinihappoa (C-vitamiinia) ja ferulahappoa. Seerumi sopii hyvin herkälle iholle ja suojaa ulkoisilta ympäristövaikutuksilta.

One size available
30 ml
Silymarin CF -seerumi

SILYMARIN CF® SEERUMI

C-vitamiinia sisältävä Silymarin CF® -seerumi auttaa suojaamaan rasvoittuvaa, epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Tämä kliinisesti todistettu koostumus vähentää hapetusstressiä ja ihon virheitä.

One size available
30 ml
Phloretin CF -seerumi

PHLORETIN CF® -SEERUMI

Tutustu Phloretin CF® -seerumiin, joka auttaa suojaamaan ihoa ympäristön aggressiivisilta tekijöiltä ja haitallisilta vapailta radikaaleilta. Antioksidanttirikas koostumus auttaa vähentämään pigmenttimuutosten näkyvyyttä.

One size available
30 ml


FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Orientation message
For the best experience, please turn your device