Main content

SKINCEUTICALSIN
HISTORIASTA


SkinCeuticalsin missiona on parantaa ihon terveyttä. Olemme sitoutuneet johtamaan ihonhoidon toimialaa tutkimuksen ja innovaatioiden kautta ja lupauksemme on tarjota edistyksellistä ihonhoitoa tieteen tukemana.
Ihonhoitofilosofiamme perustuu kolmeen pääpilariin: ennaltaehkäisy, suojaus ja korjaus. Nämä periaatteet toimivat keskenään synergiassa ja antavat terveemmän näköisen ihon ja tehokkaita anti-aging-tuloksia.


SKINCEUTICALSIN
HISTORIASTASkinCeuticalsin missiona on parantaa ihon terveyttä. Olemme sitoutuneet johtamaan ihonhoitoteollisuutta tutkimuksen ja innovaatioiden kautta ja lupaamme tarjota edistyksellistä ihonhoitoa tieteen tukemana.

Ihonhoitofilosofiamme perustuu kolmeen pääpilariin: Ennaltaehkäisy, suojaus ja korjaus. Nämä periaatteet toimivat synergisesti ja antavat terveemmän näköisen ihon ja tehokkaita anti-aging-tuloksia.

2019

Uusin lähestymistapamme itsepintaisiin värimuutoksiin

Uudessa tehokkaassa koostumuksessa on traneksaamihappoa, niasiiniamidia ja HEPESiä. Discoloration Defense parantaa värimuutoksia, kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä – tehoaa jopa itsepintaisiin ruskeisiin läiskiin ja epäpuhtauksien jättämiin jälkiin.2018

Glycolic Acid Corrective Cream antaa näkyvää hehkua

Tehokkaaksi optimoitu ja yökäyttöön sopiva Glycolic 10 Renew Overnight yhdistää vapaan glykolihapon fytiinihappoon ja rauhoittavaan yhdisteeseen, joka parantaa ihon rakennetta, sävyä ja hehkua. Kliinisesti todistettu parantavan ihon hehkua.2017

SkinCeuticals ratkaisee iho-ongelmia käyttämällä voimakkaasti tiivistettyjä ainesosia ja parantamalla siten kasvovesien ja puhdistusaineiden käytettävyyttä ja tehokkuutta. Tuotevalikoima on testattu tehokkaaksi kotihoidossa ja vastaanotolla.

Mullistava seerumi, joka vahvistaa ihon omaa hyaluronihappoa

Sisältää proxylanen, lakritsinjuuren ja violetin riisiuutteen sekä hyaluronihapon (H.A.) synergiaa. H.A.Intensifier auttaa tukemaan ihon hyaluronihappotasoja, kosteuttaa ihoa ja tekee siitä näkyvästi kiinteämmän, sileämmän ja täyteläisemmän näköisen.2016

Moniulotteinen lähestymistapa tilapäisiin ihoreaktioihin

Phyto Corrective Masque sisältää tiivistettyjä kasviuutteita, rauhoittavaa dipeptidiä ja hyaluronihappoa. Se auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan tehokkaasti tilapäisiä ihoreaktioita. Proseduurin jälkeisen tehon todistettu vähentävän näkyvää punoitusta ja epämukavuutta.

Kaikkien aikojen ensimmäinen anti-aging -havainto

Uraauurtavan tutkimuksen mukaan liiallinen altistuminen otsonisaasteille voi aiheuttaa näkyvää ihon ikääntymistä.

Ensimmäinen kolesterolia sisältävä anti-ageing-voiteemme Triple Lipid Restore 2:4:2 sisältää puhtaita keramideja, luonnollista kolesterolia ja rasvahappoja. Tehokas koostumus auttaa vahvistamaan ihon ulkoista suojakerrosta ja häivyttämään näkyviä ikääntymisen merkkejä.
2015

Silmänympärysihon hoidon uusi standardi

Mineral Eye UV Defense SPF 30 sisältää mineraalisuodattimia ja tarjoaa laajaspektrisen suojan. Häivyttämätön koostumus on suunniteltu erityisesti herkälle silmänympärysalueelle. Se sisältää keramideja ja on yleiskäyttöinen sävy, joka korostaa ihon sävyä ja luo sileän pohjan meikille.


2014


Antioksidanttinen yhdistelmä yökäyttöön

Puhdasta stabiloitua resveratrolia, baikaliinia ja E-vitamiinia (alfatokoferolia) yhdistävä Resveratrol B E on yökäyttöön tarkoitettu antioksidanttitiiviste, joka neutraloi vapaita radikaaleja ja tukee ihon luontaista antioksidanttista puolustuskykyä ja parantaa ihon kiinteyttä ja yleistä hehkua.

2013

Retinoli Tärkeä anti-aging-ainesosa

SkinCeuticals lanseeraa Retinol 0,3-voiteen. Puhdasta retinolia ja rauhoittavaa kamomillasta johdettua bisabololia sisältävä tiivistetty korjaava voide auttaa häivyttämään ohuita juonteita, ihon värimuutoksia ja epäpuhtauksia.

Aurinkosuojainnovaatio

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 on sävytetty aurinkosuojaneste, joka yhdistää mineraalisuodattimet ja läpikuultavat väripallot ja antaa tehokkaan laajaspektrisen suojan ja tasaisen, säteilevän lopputuloksen.2012

Tietoa infrapunasäteilystä

Tutkimusten mukaan A-infrapunasäteily (IRA) voi aiheuttaa vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja nopeuttaa ihon näkyvää ikääntymistä. SkinCeuticals C E Ferulicin on osoitettu auttavan neutraloimaan vapaita radikaaleja, jotka voivat aiheuttaa ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

A New Standard in Eye Care

SkinCeuticals-tutkimus yhdessä laser- ja lääkintälaitteiden valmistajien kanssa osoittaa, että C E Ferulicin käyttö laserhoidon jälkeen on turvallista.

2011

A Sun Protection Innovation

SkinCeuticals Physical Fusion UV Defense SPF 50 is a first-to-market formulation that provides weightless, 100% physical broad spectrum UVA/UVB protection while enhancing natural skin tone and boosting daily radiance.

Antioksidanttien asiantuntijan ennennäkemätön innovaatio

CF Gel on täysin uusi antioksidanttien annostelujärjestelmä. Tämä päiväkäyttöön tarkoitettu C-vitamiiniantioksidantti on geeliytyvä voide, joka suojaa ihoa tehokkaasti. Se häivyttää ihon värimuutoksia ja parantaa ihon sävyä.

2010

SkinCeuticals laajentaa vastaantolla annettavia hoitovaihtoehtoja

SkinCeutical ostaa BioMedicin ja esittelee korjaavat ammattimaiset kuorintatuotteet osana integroitua ihonhoito-ohjelmaansa. Ihonhoidon ammattilaisten käyttämät ratkaisut kuorivat ihoa ja tekevät siitä sileämmän ja vähemmän ryppyisen.

2009

A Commitment to Pigment Correction

A SkinCeuticals study shows that Pigment Regulator is an effective alternative to the medical standard in treating discoloration.

2008

Toinen ihonhoito ensin

SkinCeuticalsin Phloretin CF on päiväkäyttöön tarkoitettu antioksidantti, joka sisältää floretiinia, puhdasta C-vitamiinia (L-askorbiinihappoa) ja ferulahappoa.
Kolmea antioksidanttia sisältävä koostumus tarjoaa edistyksellistä suojaa iholle samalla kun se häivyttää värimuutoksia, ohuita juonteita ja tasoittaa ihonsävyä.

2005

Antioksidanttien rimaa nostetaan jälleen.

SkinCeuticals tuo markkinoille C E Ferulic -antioksidantin, joka on uusi päiväsaikaan käytettävä antioksidantti. Siinä yhdistyvät ferulahappo, C-vitamiini (L-askorbiinihappo) ja E-vitamiini (alfatokoferoli). Tämä C-vitamiiniseerumi suojaa tehokkaasti ihota ja häivyttää ohuita juonteita, ryppyjä ja tummia läiskiä.

2004

Integroidun ihonhoidon alkuperä

SkinCeuticals esittelee täydellisen ammattimaisen back bar -tuotesarjan ihotautilääkärien, plastiikkakirurgien ja muiden ihonhoitoalan ammattilaisten kliinisiin hoitoihin.

"Ehkäise Korjaa. Suojaa." -filosofia on syntynyt

SkinCeuticalsin filosofia on "Ehkäise. Korjaa. Suojaa." Nämä ovat tehokkaan ihonhoidon peruselementtejä, jotka ylläpitävät ja parantavat ihon tervettä ulkonäköä.

2002

A New Age in Sun Protection

SkinCeuticals introduces the first 100% physical sunscreen, Physical UV Defense SPF 30. This scientific breakthrough features a never-before-seen elegant texture and establishes the foundation for the SkinCeuticals philosophy.

2001

Todisteet patentin takana

Dr. Pinnellin johtava tutkimus C-vitamiiniseerumin vakaan ja tehokkaan muodostamisen vaatimista parametreista on julkaistu Journal of Dermatologic Surgery -lehdessä.

1999

SkinCeuticals-tuotesarja kasvaa

SkinCeuticals-tuotesarja kasvaa >Phyto+-tuotesarjalla hyperpigmentaatiota varten, Face Cream -voiteella ennenaikaisesti ikääntyvän ihon hoitoon ja Eye Balm -balsamilla silmänympärysihon vaurioiden ehkäisemiseen.

Synerginen toiminta osoitettu

E-vitamiini tehostaa SkinCeuticalsin antioksidanttisten koostumusten vaikutusta.

1997

Uuden aikakauden alku

SkinCeuticals on yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka tekee yhteistyötä lääkärien kanssa tarjotakseen ihonhoitotuotteita klinikoillaan.

Duke Antioxidant -patentti herää henkiin

SkinCeuticals lanseeraa Serum 10:n, yrityksen ensimmäisen stabiloidun, puhdasta L-askorbiinihappoa sisältävän antioksidanttituotteen. Tämä C-vitamiiniantioksidanttiseerumi suojaa ihoa tehokkaasti ja auttaa vähentämään näkyviä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, kuten ohuita juonteita, ryppyjä ja tummia läiskiä.

1992

Antioksidanttitutkimuksen käännekohta

SkinCeuticalsin perustaja, MD Sheldon Pinnell, jatkaa keskeistä tutkimustaan C-vitamiiniseerumeista, mikä johtaa mullistavaan havaintoon ja täysin uuden ihonhoitokategorian luomiseen.

2019

Uusin lähestymistapamme itsepintaisiin värimuutoksiin

Uudessa tehokkaassa koostumuksessa on traneksaamihappoa, niasiiniamidia ja HEPESiä. Discoloration Defense parantaa värimuutoksia, kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä – tehoaa jopa itsepintaisiin ruskeisiin läiskiin ja epäpuhtauksien jättämiin jälkiin.


2018

Glycolic Acid Corrective Cream antaa näkyvää hehkua

Tehokkaaksi optimoitu ja yökäyttöön sopiva Glycolic 10 Renew Overnight yhdistää vapaan glykolihapon fytiinihappoon ja rauhoittavaan yhdisteeseen, joka parantaa ihon rakennetta, sävyä ja hehkua. Kliinisesti todistettu parantavan ihon hehkua.


2017

SkinCeuticals ratkaisee iho-ongelmia käyttämällä voimakkaasti tiivistettyjä ainesosia ja parantamalla siten kasvovesien ja puhdistusaineiden käytettävyyttä ja tehokkuutta. Tuotevalikoima on testattu tehokkaaksi kotihoidossa ja vastaanotolla.

Mullistava seerumi, joka vahvistaa ihon omaa hyaluronihappoa

Sisältää proxylanen, lakritsinjuuren ja violetin riisiuutteen sekä hyaluronihapon (H.A.) synergiaa. H.A.Intensifier auttaa tukemaan ihon hyaluronihappotasoja, kosteuttaa ihoa ja tekee siitä näkyvästi kiinteämmän, sileämmän ja täyteläisemmän näköisen.


2016

Moniulotteinen lähestymistapa tilapäisiin ihoreaktioihin

Phyto Corrective Masque sisältää tiivistettyjä kasviuutteita, rauhoittavaa dipeptidiä ja hyaluronihappoa. Se auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan tehokkaasti tilapäisiä ihoreaktioita. Proseduurin jälkeisen tehon todistettu vähentävän näkyvää punoitusta ja epämukavuutta.

Kaikkien aikojen ensimmäinen anti-aging -havainto

Uraauurtavan tutkimuksen mukaan liiallinen altistuminen otsonisaasteille voi aiheuttaa näkyvää ihon ikääntymistä.

Ensimmäinen kolesterolia sisältävä anti-ageing-voiteemme Triple Lipid Restore 2:4:2 sisältää puhtaita keramideja, luonnollista kolesterolia ja rasvahappoja. Tehokas koostumus auttaa vahvistamaan ihon ulkoista suojakerrosta ja häivyttämään näkyviä ikääntymisen merkkejä.


2015

Silmänympärysihon hoidon uusi standardi

Mineral Eye UV Defense SPF 30 sisältää mineraalisuodattimia ja tarjoaa laajaspektrisen suojan. Häivyttämätön koostumus on suunniteltu erityisesti herkälle silmänympärysalueelle. Se sisältää keramideja ja on yleiskäyttöinen sävy, joka korostaa ihon sävyä ja luo sileän pohjan meikille.


2014

Antioksidanttinen yhdistelmä yökäyttöön

Puhdasta stabiloitua resveratrolia, baikaliinia ja E-vitamiinia (alfatokoferolia) yhdistävä Resveratrol B E on yökäyttöön tarkoitettu antioksidanttitiiviste, joka neutraloi vapaita radikaaleja ja tukee ihon luontaista antioksidanttista puolustuskykyä ja parantaa ihon kiinteyttä ja yleistä hehkua.


2013

Retinoli Tärkeä anti-aging-ainesosa

SkinCeuticals lanseeraa Retinol 0,3-voiteen. Puhdasta retinolia ja rauhoittavaa kamomillasta johdettua bisabololia sisältävä tiivistetty korjaava voide auttaa häivyttämään ohuita juonteita, ihon värimuutoksia ja epäpuhtauksia.

Aurinkosuojainnovaatio

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 on sävytetty aurinkosuojaneste, joka yhdistää mineraalisuodattimet ja läpikuultavat väripallot ja antaa tehokkaan laajaspektrisen suojan ja tasaisen, säteilevän lopputuloksen.


2010

SkinCeuticals laajentaa vastaantolla annettavia hoitovaihtoehtoja

SkinCeutical ostaa BioMedicin ja esittelee korjaavat ammattimaiset kuorintatuotteet osana integroitua ihonhoito-ohjelmaansa. Ihonhoidon ammattilaisten käyttämät ratkaisut kuorivat ihoa ja tekevät siitä sileämmän ja vähemmän ryppyisen.


2008

Toinen ihonhoito ensin

SkinCeuticalsin Phloretin CF on päiväkäyttöön tarkoitettu antioksidantti, joka sisältää floretiinia, puhdasta C-vitamiinia (L-askorbiinihappoa) ja ferulahappoa.
Kolmea antioksidanttia sisältävä koostumus tarjoaa edistyksellistä suojaa iholle samalla kun se häivyttää värimuutoksia, ohuita juonteita ja tasoittaa ihonsävyä.


2005

Antioksidanttien rimaa nostetaan jälleen.

SkinCeuticals tuo markkinoille C E Ferulic -antioksidantin, joka on uusi päiväsaikaan käytettävä antioksidantti. Siinä yhdistyvät ferulahappo, C-vitamiini (L-askorbiinihappo) ja E-vitamiini (alfatokoferoli). Tämä C-vitamiiniseerumi suojaa tehokkaasti ihota ja häivyttää ohuita juonteita, ryppyjä ja tummia läiskiä.


2004

Integroidun ihonhoidon alkuperä

SkinCeuticals esittelee täydellisen ammattimaisen back bar -tuotesarjan ihotautilääkärien, plastiikkakirurgien ja muiden ihonhoitoalan ammattilaisten kliinisiin hoitoihin.

"Ehkäise Korjaa. Suojaa." -filosofia on syntynyt

SkinCeuticalsin filosofia on "Ehkäise. Korjaa. Suojaa." Nämä ovat tehokkaan ihonhoidon peruselementtejä, jotka ylläpitävät ja parantavat ihon tervettä ulkonäköä.


2001

Todisteet patentin takana

Dr. Pinnellin johtava tutkimus C-vitamiiniseerumin vakaan ja tehokkaan muodostamisen vaatimista parametreista on julkaistu Journal of Dermatologic Surgery -lehdessä.


1999

SkinCeuticals-tuotesarja kasvaa

SkinCeuticals-tuotesarja kasvaa >Phyto+-tuotesarjalla hyperpigmentaatiota varten, Face Cream -voiteella ennenaikaisesti ikääntyvän ihon hoitoon ja Eye Balm -balsamilla silmänympärysihon vaurioiden ehkäisemiseen.

Synerginen toiminta osoitettu

E-vitamiini tehostaa SkinCeuticalsin antioksidanttisten koostumusten vaikutusta.


1997

Uuden aikakauden alku

SkinCeuticals on yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka tekee yhteistyötä lääkärien kanssa tarjotakseen ihonhoitotuotteita klinikoillaan.

Duke Antioxidant -patentti herää henkiin

SkinCeuticals lanseeraa Serum 10:n, yrityksen ensimmäisen stabiloidun, puhdasta L-askorbiinihappoa sisältävän antioksidanttituotteen. Tämä C-vitamiiniantioksidanttiseerumi suojaa ihoa tehokkaasti ja auttaa vähentämään näkyviä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, kuten ohuita juonteita, ryppyjä ja tummia läiskiä.


1992

Antioksidanttitutkimuksen käännekohta

SkinCeuticalsin perustaja, MD Sheldon Pinnell, jatkaa keskeistä tutkimustaan C-vitamiiniseerumeista, mikä johtaa mullistavaan havaintoon ja täysin uuden ihonhoitokategorian luomiseen.


Orientation message
For the best experience, please turn your device