Main content
AERATED SILICA CLP

RETINOLI

EDISTYKSELLINEN RETINOLI KASVOJEN JA KAULAN NÄKYVIEN IKÄÄNTYMISEN MERKKIEN HÄIVYTTÄMISEENINGREDIENT 101

Retinoli on A-vitamiinin muoto, joka auttaa edistämään solujen uusiutumista ja pitämään ihon pinnalla olevat solut sekä parantamaan ohuiden juonteiden, ryppyjen ja pigmenttimuutosten ulkonäköä ja ihon rakennetta. SkinCeuticals tarjoaa useita retinolivahvuuksia ja koostumuksia, joita on vahvistettu uusimmilla stabilointi- ja toimitustekniikoilla, jotka vaikuttavat maksimaalisesti kasvoille ja kaulalle. Yksi retinolin käytön merkittävimmistä eduista ihonhoidossa on ihon proliferaatio eli ihosolujen tuotanto. Retinolin tiedetään elvyttävän ihoa tuottamalla enemmän ihosoluja, jotka muodostavat ihon pinnalle paksumman ja täyteläisemmän ihokerroksen.

Lisää etuja retinolin käytöstä ihonhoidossa:

  • Kuorii ihoa.
  • Edistää solujen uusiutumista.
  • Auttaa vähentämään pigmenttiläiskiä.
  • Vähentää ryppyjä ja ohuita juonteita.


Retinol 0.3 -yovoide

RETINOL 0.3 YÖVOIDE

Tutustu SkinCeuticals Retinol 0.3 Night Cream -yövoiteeseen, jonka retinolia sisältävä tiivistetty koostumus vähentää ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä, pigmentaatiota ja ihon virheitä.

One size available
30 ml
Retinol 0.5 -tiiviste

RETINOL 0.5 YÖVOIDE

Tutustu SkinCeuticals Retinol 0.5 Night Cream -yövoiteeseen, jonka retinolia sisältävä tiivistetty koostumus vähentää ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä, pigmentaatiota ja ihon virheitä.

Retinol 1.0 -yovoide

RETINOL 1.0 YÖVOIDE

Tutustu SkinCeuticals Retinol 1.0 Night Cream -yövoiteeseen, jonka retinolia sisältävä tiivistetty koostumus vähentää ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä, pigmentaatiota ja ihon virheitä.

Tripeptide-R Neck Repair -purkki

TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR

Kolmivaikutteinen vahvistava hoito, joka on suunniteltu kaulan ihon varhaisiin ja pitkälle edenneisiin ikääntymisen merkkeihin.

One size available
50ml


FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Orientation message
For the best experience, please turn your device