Main content

Dermokosmetiikka

MEDIKAALINEN ESTEETTISTEN HOITOTUOTTEIDEN BRÄNDI N°1

Source: Kline & Company Global Professional Skincare 2022 report series, manufacturers’ sales in medical care channel for FY2022.
Source: Kline & Company Global Professional Skincare 2022 report series, manufacturers’ sales in medical care channel for FY2022.

Maailmanlaajuisena esteettisen ihonhoidon ykkösbrändinä lupaamme tieteen tukemaa edistynyttä ihonhoitoa. Integroitu ihonhoidon lähestymistapamme varmistaa tieteen tukemat, optimaaliset tulokset kuluttajille. ​

Dermokosmeettiset tuotteemme on saatavilla vain luotetuilta asiantuntijoilta ja ne on suunniteltu toimimaan synergistisesti esteettisten hoitotoimenpiteiden kanssa ja parantamaan ihon hyvinvointi tieteellisesti. Sertifioidut ihoasiantuntijamme laativat räätälöidyn, omiin iho-ongelmiisi sopivan hoitosuunnitelman.

LÖYDÄ UUTTA KIPINÄÄ MEDIKAALISEN ASIANTUNTEMUKSEMME VIRSTANPYLVÄISTÄ

TUTUSTU LISÄÄ ESTEETTISISTÄ HOITOISTA

TARINAMME

Tri Pinnell muutti tutkimuksellaan, osaamisellaan ja omistautumisellaan käsityksen paikallisten antioksidanttien käytettävyydestä ihonhoidossa. Tutkimustyö toimi pohjana SkinCeuticals brändin perustamiselle ja antioksidanttien edelläkävijyydelle.

Hänen tutkimuslöydöksensä on julkaistu vertaisarvioiduissa julkaisuissa ja hyväksytty dermatologiyhteisössä maailmanlaajuisesti. DrSheldon Pinnell on aikamme tunnustetuimpia ja kunnioitetuimpia ihotutkijoita ja hän on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia.

Tri Sheldon Pinnell

SkinCeuticals-yhtiön perustaja

PARANNA IHOSI HYVINVOINTIA

Mistä tiedät mitä ihosi tarvitsee?​

ETSI ASIANTUNTIJA

Etsi lähin ihonhodon SkinCeuticals-asiantuntija.

Orientation message
For the best experience, please turn your device