Main content
AERATED SILICA CLP

GLYCOLIC ACID (GLYKOLIHAPPO)

HELEÄN IHON KULTASTANDARDIINGREDIENT 101

Glykolihappoa pidetään kemiallisen kuorinnan kultaisena normina ja se on pienin AHA-happo (alfahydroksihappo). Tämä tehokas ainesosa tunnetaan kyvystään kuoria ihoa tasaisesti edistämällä solujen uusiutumista ja parantamalla hienojen juonteiden, ihon rakenteen, sävyn ja hehkun näkyvyyttä. Glykolihappo on tehokas ainesosa erilaisiin iho-ongelmiin, kuten sameaan ihoon, epätasaiseen rakenteeseen ja ihon sävyyn sekä epäpuhtauksiin.GLYCOLIC RENEWAL CLEANSER

GLYCOLIC RENEWAL CLEANSER

Pehmeästi vaahtoava geeli, joka kuorii ihoa kaksoishappojen sekoituksella ja puhdistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin poistamatta iholta kosteutta.

GLYCOLIC 10 RENEW OVERNIGHT

GLYCOLIC 10 RENEW OVERNIGHT

Ihoa vahvistava yövoide, joka kiihdyttää solujen uusiutumista, hoitaa ihon pintaa ja edistää ihon hehkua ja säteilevyyttä.

One size available
50 ml
Blemish + Age Defense seerumi

BLEMISH + AGE DEFENSE -SEERUMI

SkinCeuticals Blemish + Age Defence on seerumi, joka on erityisesti kehitetty hoitamaan virheitä ja näkyviä ikääntymisen merkkejä.

One size available
30 ml
Blemish-Age-Cleanser-240ml

BLEMISH + AGE CLEANSER -PUHDISTUSAINE

Blemish + Age Cleanser on kuoriva puhdistusgeeli, jonka aktiiviset ainesosat sopivat sekaiholle, rasvaiselle ja ikääntyneelle iholle.FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Orientation message
For the best experience, please turn your device