Main content

Käyttäjäsisällön käyttöoikeusehdot

Näkemyksesi ja sisältösi kiinnostavat meitä. Näitä käyttäjäsisällön käyttöoikeusehtoja yhdessä tietosuojakäytäntömme ja yleisten sivuston käyttöehtojen kanssa sovelletaan, jos lähetät sisältöä (esim. kuvia tai arvosteluja) sivustoillemme tai käyttäen hashtag-tunnisteita tai sosiaalisen median sivustoille tai jos vastaat myöntävästi pyyntöömme saada käyttää sisältöäsi.

Näillä käyttäjäsisällön käyttöoikeusehdoilla annat suostumuksesi SkinCeuticalsille ja emoyhtiöllemme L’Orealille, sidosyrityksille ja ulkopuolisille tarjoajille (jäljempänä yhdessä ”SkinCeuticals”) seuraavasti:

Annat SkinCeuticalsille maailmanlaajuisen, rojaltittoman, ei-yksinomaisen ja siirrettävän oikeuden käyttää markkinointiinsa ja/tai mainontaansa videoitasi, kuviasi ja muuta verkossa (esim. Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä tai muulla alustalla) julkaisemaasi sisältöä sekä sisältöä, joihin olet merkinnyt tunnisteeksi #SkinCeuticals tai SkinCeuticalsin kampanjan hashtag-tunnisteen, sekä niiden yhteydessä sosiaalisen median nimimerkkiäsi, sosiaalisen median käyttäjätunnustasi, profiilikuvaasi sekä mahdollisesti sisältöösi liittämääsi kuvatekstiä ja sijaintitietoja (”käyttäjäsisältö”) missä tahansa mediassa, mukaan mukien muun muassa SkinCeuticalsin verkkosivuilla, sosiaalisen median sivuilla ja muissa digitaalisissa medioissa, uutiskirjeissä, jälleenmyyjien sivustoilla, kolmansien osapuolten sivustoilla, painetuissa materiaaleissa, myymälämateriaaleissa, televisiossa ja muissa ohjelmaa lähettävissä medioissa. SkinCeuticals voi käyttää, toisintaa, muokata, poistaa kokonaan, mukauttaa, julkaista ja kääntää tällaista sisältöä ja luoda siitä johdannaisia teoksia millä tahansa tavalla oman harkintansa mukaan.

Vakuutat ja takaat, että omistat kaikki oikeudet käyttäjäsisältöön, että sinulla on kaikkien käyttäjäsisällössä esiintyvien henkilöiden lupa antaa siihen oikeudet ja että et ole alaikäinen.

Käyttäjäsisältö on todenmukainen ja paikkansa pitävä ilmaisu rehellisestä käsityksestäsi SkinCeuticalsin tuotteiden käyttön perusteella, ja olet ilmoittanut ja tulet ilmoittamaan mahdollisesta maksuttomien tuotteiden tai kannustimien vastaanottamisesta vastineeksi käyttäjäsisällön tarjoamisesta.

Täten vapautat SkinCeuticalsin ja SkinCeuticalsin puolesta toimivat henkilöt kaikesta vastuusta, joka jollain tavalla liittyy käyttäjäsisältöön.

Suostut siihen, että SkinCeuticals kerää antamasi henkilötiedot ja että SkinCeuticals käyttää ja luovuttaa kyseisiä henkilötietoja käyttäjäsisältösi käytön yhteydessä edellä kuvatulla tavalla. Henkilötietosi voidaan siirtää kaikkialle maailmaan tai ne voivat olla käytettävissä kaikkialta maailmasta, ja ne voidaan luovuttaa sidosyrityksille tai muille SkinCeuticalsin toimeksiannosta toimiville luotetuille kolmansille osapuolille. Kun lähetät käyttäjäsisältöä millä tahansa hashtag-tunnisteella tai muulla tavalla annat SkinCeuticalsille henkilötietoja, hyväksyt tällaisen tietojesi keruun, käytön, luovuttamisen, siirtämisen ja käsittelyn näiden käyttöoikeusehtojen, SkinCeuticalsin tietosuojakäytännön sekä soveltuvien tietosuojalakien ja -asetusten mukaisesti.

Orientation message
For the best experience, please turn your device