Main content

AMMATTILAISHOIDOT

Yhdysvaltojen johtavana lääketieteellisen ihonhoidon tuotemerkkinä* uskomme, että ihonhoidon ammattilaisella on suuri merkitys ihon optimaalisen terveyden kannalta. Yhdistämällä räätälöidyn kotihoidon tehokkaisiin ammattilaisen käyttämiin hoitotuotteisiin ja kohdistettuihin ihonhoitoratkaisuihin tuloksena on terveempi iho, jossa ohuet juonteet, rypyt ja muut ennenaikaisen ikääntymisen merkit näkyvät vähemmän.

PROFESSIONAL TREATMENTS

LÖYDÄ LÄHIN AMMATTILAINEN

LÖYDÄ NYT

Täytehoidot

Ihon täyteaineet ruiskutetaan ihoon palauttamaan väliaikaisesti kasvojen täyteläisyyttä, täyttämään ohuita juonteita ja ryppyjä tai korostamaan kasvojen muotoja.

Neurotoksiinit

Nämä neurotoksiiniinjektiohoidot estävät lihasten hermosignaaleja relaksoimasta ryppyjä väliaikaisesti ja tekevät niistä vähemmän näkyviä.


IPL-hoito

Tässä hoidossa käytetään voimakkaita valopulsseja, jotka vähentävät ryppyjen, tummien läiskien, näkyvien verisuonten ja punoituksen näkyvyyttä.


Lääketieteelliset kasvohoidot

Nämä lääketieteelliset kasvohoidot tehdääny lääketieteellisillä tuotteilla ja instrumenteilla, jotka parantavat näkyvästi ikääntymisen tai epätasaisen ihon ulkonäköä.


Mikrohionta

Ammattilaisen suorittama mikrohionta on noninvasiivinen, ei-kemiallinen käsittely, joka tekee ihosta sileämmän ja ihosta hehkuvan.

Mikroneulaus

Mikroneulaus on mini-invasiivinen toimenpide, jossa ihoon tehdään pieniä pistoja erittäin ohuilla neuloilla varustetulla käsi-instrumentilla.

Ei-ablaatiolaser

Ammattilaisen suorittamat laserhoidot, joissa käytetään valoa ja lämpöä, laukaisevat hallitun haavan paranemisvasteen iholle.


Retinoidit

Hoitomääräys akneen taipuvaiselle iholle, näkyville ikääntymisen merkeille ja aurinkovaurioille.


Body contouring

Body contouring -hoidot ovat yleistyneet viime vuosina. Ihon kiristämiseen ja pinttyneiden rasvakerrostumien poistamiseen voidaan käyttää erilaisia tekniikoita.


Kemialliset kuorinta-aineet

Tämä ei-invasiivinen hoito käyttää kemiallista liuosta ihon kuorimiseen ja erilaisten iho-ongelmien, kuten ryppyjen, epätasaisen ihon ja aknen, korjaamiseen.
Orientation message
For the best experience, please turn your device