Main content

AMMATTILAISHOIDOT

Maailman ensimmäisenä lääketieteellisen esteettisen ihonhoidon tuotemerkkinä* uskomme, että räätälöidyn, kohdennetun ihonhoidon ja tehokkaiden ammattilaishoitojen yhdistelmä voi auttaa ylläpitämään ihon hyvinvointia. Tuloksena on ihon hyvinvoinnin ja kunnon näkyvä parantuminen sekä juonteiden ja muiden ikääntymisen merkkien näkyvyyden väheneminen.

Me SkinCeuticalsilla voimme auttaa molemmissa. Löydät eri puolilta maata kauneusklinikoita, jotka tarjoavat ammattilaishoitoja, jotka voidaan yhdistää SkinCeuticalsin edistykselliseen ihonhoitoon.

*Source: Kline & Company Global Professional Skincare 2022 report series, manufacturers’ sales in medical care channel for FY2022

Nainen makaa silmat kiinni kasien ymparoimana, jotka antavat hanelle erilaisia ​​kauneushoitoja.


Poyta, johon sijoitetaan huolellisesti kirurgiset instrumentit, meikkisiveltimet ja SkinCeuticals Skinlab -tuote.

LÖYDÄ LÄHIN IHONHOITOA TARJOAVA KLINIKKASI

LAAJA VALIKOIMA AMMATTILAISHOITOJA

SkinCeuticals on lähes 40 vuoden ajan tutkinut ihonhoitoa ja kehittänyt teknologioita ja innovatiivisia ihonhoitotuotteita, jotka edistävät ihon hyvinvointia ja vähentävät ikääntymisen merkkien näkyvyyttä.

Vuosien asiantuntemuksemme ja tutkimustyömme avulla olemme auttaneet kouluttamaan ihoasiantuntijoita, jotka ammattimaisten hoitojen ja tehokkaiden ihonhoitotuotteiden avulla luovat parhaat edellytykset säteilevälle iholle.

Voit lukea lisää erilaisista ammattilaishoidoista ja siitä, miten SkinCeuticalsin ihonhoitotuotteet voivat auttaa sinua luomaan täydentävän ja kohdennetun rutiinin.

Nainen istuu hoitopoydalla, kun laakari pistaa kauneushoitoa hanen leukaansa.

TÄYTEHOIDOT

Täyteaineet ovat geelimäisen koostumuksen omaava tuote, joka ruiskutetaan ihoon täyttämään väliaikaisesti juonteita, palauttamaan kasvojen volyymia ja tasoittamaan ihon rakennetta.

Se on yksi yleisimmin käytetyistä hoidoista kasvojen volyymin palauttamiseksi, ja sitä käytetään ensisijaisesti hienojen juonteiden täyttämiseen, huulten volyymin lisäämiseen ja kasvojen ääriviivojen korostamiseen.

Neurotoksiinihoito auttaa tasoittamaan lihasten liikkeistä johtuvia juonteita, kun taas täyteaineilla täytetään ihon luonnollisen ikääntymisprosessin aiheuttamaa volyymin puutetta.

Ihon täyteaineita on useita eri tyyppejä. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää klinikalla suoritettavista täyteainehoidoista, voit käyttää toimintoamme löytääksesi klinikan läheltäsi.

Nainen istuu hoitopoydalla, kun kirurgi valmistelee ruiskua kayttoa varten.

NEUROTOKSIINIT

Neurotoksiinit ovat lihaksia lamaannuttavia hoitoja, jotka rentouttavat väliaikaisesti lihastoimintaa siinä kohdassa, johon tuote ruiskutetaan. Injektiohoidon vaikutus voi vaihdella hoidettavasta alueesta riippuen, joten voi olla tarpeen toistaa hoito haluttujen tulosten ylläpitämiseksi.

Neurotoksiineilla tehdyt kauneushoidot vähentävät lihasten liikkeistä johtuvien kasvojen ryppyjen, kuten hymyjuonteiden, huolijuonteiden ja alaspäin kääntyneiden suupielien näkyvyyttä.

Markkinoilla on useita erilaisia neurotoksiineja, ja niiden välinen ero on koostumuksessa. Sinun on aina neuvoteltava ammattilaisen kanssa selvittääksesi, mikä hoito sopii sinulle ja miten voit ylläpitää tuloksia kotona tehtävällä ihonhoitorutiinilla.

Neurotoksiineja on useita erilaisia. Mikäli olet kiinnostunut oppimaan lisää klinikalla suoritettavista neurotoksiinihoidoista, käytä toimintoamme löytääksesi klinikan läheltäsi.
Lahikuva naisesta sivulta, suojalaseilla, laserhoidossa.

IPL-HOIDOT

IPL-hoidot ovat menetelmä, jolla voidaan vähentää ryppyjä, juonteita, pigmentaatiota, näkyviä verisuonia, punoitusta ja karvanpoistoa. IPL on lyhenne sanoista Intense Pulsed Light (intensiivinen pulssivalo), ja se on tekniikka, jossa käytetään erittäin voimakasta pulssivaloa parantamaan ihon yleistä ulkonäköä ja tasaisuutta.

Hoito täsmennetään ongelmalliseksi koetulle alueelle. Valoaaltojen energia kehittyy lämmöksi, kun se osuu haluttuun alueeseen. Lämpö tuhoaa kyseistä elementtiä, jolloin ihon ulkonäkö muuttuu tasaisemmaksi.

IPL-hoito vähentää turvallisesti ja tehokkaasti sekä aurinkovaurioiden että ikääntymisen aiheuttaman pigmentaation näkyvyyttä.

Tulokset näkyvät usein jo ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan toistuvia hoitoja. Ota yhteyttä ihonhoidon asiantuntijaan, jos haluat lisätietoja klinikalla tehtävästä IPL-hoidosta.
Hymyileva nainen makaa sohvalla laakarin suorittaessa kasvohoitoa.

LÄÄKETIETEELLISET KASVOHOIDOT

Lääketieteellisessä kasvohoidossa noudatetaan samoja yleisiä vaiheita kuin klassisessa kylpyläkasvohoidossa: kasvojen puhdistus, kuorinta ja kosteusvoide. Lääketieteellinen kasvohoito eroaa tästä siten, että se sisältää lääketieteellisiä ihonhoitotuotteita.

Hoito voidaan räätälöidä ihosi erityistarpeiden mukaan, ja se voi täydentää ihon täyteaineita ja IPL-hoitoja. Hoito voi kestää eri aikoja riippuen siitä, mitä hoitoja tehdään. Toimenpiteen jälkeen sinun on noudatettava toipumisprosessia ihoasiantuntijasi ohjeiden mukaisilla tuotteilla.

Lääketieteelliset kasvohoidot voidaan kohdentaa monenlaisten ihosairauksien hoitoon, joten ne sopivat monille. Ota yhteyttä ihonhoidon asiantuntijaan, jos haluat räätälöidä itsellesi klinikalla suoritettavan lääketieteellisen kasvohoidon.
Naisen otsa on tarkentunut, kun taas laakari varovasti, instrumentti toisessa kadessaan, pitaa hanen paataan paikallaan.

MIKROHIONTA

Mikrohionta on lievä kuorinnan muoto, jossa kuoritaan ihon ylin kerros. Hoito voi vähentää epäpuhtauksien, juonteiden ja ryppyjen sekä arpien ja ihohuokosten näkyvyyttä.

Hoito suoritetaan käsikäyttöisellä laitteella, jossa on erityinen mikrokiteistä koostuva suukappale. Hoito kiillottaa ihoa hellävaraisesti, poistaa kuolleita ihosoluja, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja parantaa ihon rakennetta. Tuloksena on säteilevä iho, joka näyttää sileältä, pehmeältä ja kosteutetulta.

Hoidon hellävarainen luonne tekee siitä sopivan kaikille ihotyypeille, mutta suosittelemme aina ensin konsultoimaan ihoasiantuntijaa. Hoito voi olla vaihtoehto esimerkiksi kemialliselle kuorinnalle, jossa käytetään yleensä happoja.

Kun sinulle tehdään mikrohionta klinikalla, sinun on neuvoteltava hoitajan kanssa parhaasta ihonhoitorutiinista sekä ennen hoitoa että sen jälkeen. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää klinikalla tehtävästä mikrohionnasta, käytä toimintoamme löytääksesi klinikan läheltäsi.
Nainen nakyy sivulta, kun laakari suorittaa kasvohoitoa erikoislaitteella.

MIKRONEULAUS

Mikroneulaus on hoito, jossa ihoon työnnetään pieniä pistoja käsikäyttöisellä välineellä, jossa on hienoista neuloista koostuva pää.

Hoito vähentää hienojen juonteiden, ryppyjen, pigmentaation ja karhean ihon rakenteen näkyvyyttä. Mikroneulaus toimii rikkomalla ihon ylempiä kerroksia, jolloin ihoon syntyy hallittu vaurio, mikä edistää ihon solujen uusiutumista.

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja se saattaa tuntua kuivalta seuraavien päivien ajan. Kannattaa aina konsultoida ihoasiantuntijaa, joka voi räätälöidä ammattilaishoidon juuri sinulle ja ihon tilallesi sopivaksi. Mikäli olet kiinnostunut oppimaan lisää klinikalla tehtävästä mikroneulonnasta, voit käyttää toimintoamme löytääksesi ihoasiantuntijan läheltäsi.
nainen kay kasvohoidossa

EI-ABLAATIOLASER

Ei-ablatiivinen laserhoito on tarkoitettu niille, jotka haluavat parantaa ihon rakennetta. Tämäntyyppinen laserhoito tuottaa lämpöä ihon alle aiheuttaakseen ihossa hallitun haavan paranemisreaktion vahingoittamatta ihon pintaa.

Toisin kuin ablatiivinen laserhoito, tämä hoito ei riko ihon pintaa, joten se on vähemmän invasiivinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että toipumisaika on huomattavasti lyhyempi.

Hoito edistää ihosolujen uusiutumista, minkä tuloksena ihon rakenne paranee, ja se tuntuu sileämmältä, pehmeämmältä ja tasaisemmalta.

Ei-ablatiivinen laserhoito vähentää juonteita, pinnallisia arpia ja olemassa olevia ihohuokosia. Ota yhteyttä ihoasiantuntijaan, jos haluat lisätietoja vaihtoehdoistasi klinikalla tehtävään ei-ablatiiviseen laserhoitoon.
Nainen puristaa pisaran kauneustuotetta sormenpaahan

RETINOI DIT

Ammattikäyttöön tarkoitetut retinoidihoidot edistävät ihosolujen uusiutumista. Hoito soveltuu iholle, jolla on taipumusta epäpuhtauksiin, näkyviin ikääntymisen merkkeihin ja auringon aiheuttamiin vaurioihin.

Retinoidit ovat ihonhoitoaineiden ryhmä, johon kuuluvat A-vitamiini ja sen johdannaiset. Tämä ainesosaryhmä stimuloi ihon pintakerrosta, mikä voi vähentää pinnallisten arpien ja juonteiden näkyvyyttä. Koska se edistää ihon uusiutumista, se stimuloi myös uusien verisuonien tuotantoa, mikä voi edistää ihon tasaisempaa sävyä.

Retinoideja käytettäessä on suositeltavaa välttää auringon säteilyä kokonaan tai käyttää ihonhoitotuotetta, jossa on korkea aurinkosuoja. Suosittelemme aina konsultoimaan ihoasiantuntijaa klinikalla, joka voi räätälöidä sinulle ja ihollesi sopivan ihonhoitorutiinin.
Sahkolaite, jota kaytetaan ihon kauneushoidossa.

BODY CONTOURING

Body contouring on ei-invasiivinen hoito vartalon muotoiluun. On olemassa useita erilaisia tekniikoita ja ratkaisuja, joilla voidaan parantaa, kiristää tai korjata vartaloa ilman leikkausta.

Body contouring on tarkoitettu esimerkiksi niille, jotka haluavat päästä eroon itsepäisistä rasvakertymistä tai joiden iho on veltotunut laihdutuksen myötä. Se on hoito, johon voi sisältyä sekä rasvan poistoa että ihon kiristämistä.

Useimmilla ei-kirurgisilla hoidoilla saadaan pysyviä tuloksia, jos paino pysyy vakaana.

Useat hoidot voivat olla tarpeen halutusta lopputuloksesta riippuen, mutta suosittelemme aina konsultaatiota ihoasiantuntijan kanssa, jos olet kiinnostunut oppimaan lisää klinikalla tehtävästä body contouring -hoidosta. Yhdessä voitte löytää sinulle sopivan hoidon ja ihonhoitotuotteet käytettäväksi sekä ennen hoitoa että sen jälkeen.
Nainen makaa rentoutuneena silmat kiinni ja saa kasvohoitoa.

KEMIALLISET KUORINNAT

Ammattimainen kemiallinen kuorintahoito on tarkoitettu niille, jotka haluavat lisätä ihonsa hehkua ja hyvinvointia. Saatavilla on useita eri vahvuisia kemiallisia kuorintoja, jotka vähentävät tehokkaasti pinnallisten arpien ja auringon aiheuttamien vaurioiden näkyvyyttä.
Hoito kuorii ihoa eriasteisesti ihon kunnosta riippuen. Yhteistä kaikille kemiallisille kuorinnoille on, että ihoa stimuloidaan solujen uusiutumisen edistämiseksi.

Hoito auttaa kuorimaan kuolleiden ihosolujen pintakerroksen, liuottamaan tukkeutuneita ihohuokosia, tasoittamaan juonteita ja vähentämään epäpuhtauksia. Tuloksena on silkkisen sileä iho, joka näyttää tasaisemmalta ja hehkuu uudella tavalla.

Hoidon jälkeistä toipumisprosessia voidaan täydentää ihonhoitotuotteilla. Etsi klinikka läheltäsi ja ota yhteyttä ihoasiantuntijaamme jo tänään. Yhdessä voitte räätälöidä hoito-ohjelman juuri sinulle ja ihon tilallesi sopivaksi. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää klinikalla tehtävistä kemiallisista kuorinnoista, käytä toimintoamme löytääksesi klinikan läheltäsi.

IHONHOITO AMMATTILAISHOIDON JÄLKEEN

Ammattilaishoidon jälkeen on hyödyllistä ottaa käyttöön ihonhoitorutiini, joka sopii sinulle ja ihollesi. Tämä täydentää hoidon tuloksia ja parantaa ihosi yleistä ulkonäköä.

Kohdennetun ja tehokkaan kotihoitorutiinin ja klinikoilla tehtävien ammattilaishoitojen yhdistelmä luo parhaat edellytykset näkyvästi parantuneelle ihon kunnolle ja hyvinvoinnille. Kutsumme tätä yhdistelmää integroiduksi ihonhoidoksi.

SkinCeuticalsilla tarjoamme ihonhoitotuotteita, joita voidaan käyttää ennen hoitoja ja niiden jälkeen - niin valmisteluun, jälkihoitoon kuin päivittäiseen käyttöön. Ihoasiantuntijamme opastavat sinut oikeanlaisen hoidon ja huolenpidon pariin yhteistyössä kanssasi.

Kolme SkinCeuticalsin esanssipulloa ovat esteettisesti erillaan toisistaan.

IHONHOITORUTIINI HOIDON JÄLKEEN

Tutustu SkinCeuticalsin tuotteisiin, joita voidaan käyttää ammattilaishoitojen jälkeen.

Orientation message
For the best experience, please turn your device