Main content

Tekstiviestien käyttöehdot

Osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää tai nimenomaista vanhemman/huoltajan suostumusta (osallistuminen edellyttää joka tapauksessa vähintään 13 vuoden ikää). Kun tilaat SkinCeuticalsin ilmoitukset ja muulla tavalla käytät tekstiviestipalvelua, nimenomaisesti hyväksyt näiden tekstiviestien käyttöehtojen sitovan sinua, ja suostut vastaanottamaan SkinCeuticalsin tekstiviesti-ilmoituksia sähköisessä muodossa. Jos et hyväksy näitä tekstiviestien käyttöehtoja etkä suostu vastaanottamaan sähköisiä ilmoituksia, sinun tulee välittömästi lopettaa vastaanottamiesi tekstiviestien käyttö ja ottaa meihin yhteyttä jäljempänä selostetulla tavalla. Hyväksymällä nämä tekstiviestien käyttöehdot myös annat SkinCeuticalsille luvan toimittaa mainontaviestejä käyttämällä automaattista numeronvalitsinta. Lisäksi ymmärrät, että ostosten tekeminen SkinCeuticalsilta ei millään tavalla edellytä näiden tekstiviestien käyttöehtojen hyväksymistä. Ymmärrät, että tekstiviestit toimitetaan ulkopuolisten matkapuhelinoperaattorien kautta, joten emme voi vaikuttaa tiettyihin viestien toimittamiseen liittyviin tekijöihin. Ymmärrät, että vastaanottajan matkapuhelinoperaattorista riippuen tekstiviestiä ei välttämättä ole mahdollista lähettää vastaanottajalle onnistuneesti, eikä sisältö välttämättä ole saatavilla kaikkien operaattorien liittymissä. Emme anna vakuutuksia tai takuita tämän palvelun saatavuudesta tai suorituskyvystä, emmekä ota vastuuta lähetysviiveistä tai viestien toimittamisen epäonnistumisesta.

  • Voit tilata SkinCeuticalsin kampanjailmoitukset lähettämällä viestin JOIN numeroon 95258. Saat ohjeita lähettämällä viestin HELP ja voit peruuttaa ilmoitukset lähettämällä viestin STOP. Viesteistä ja datan käytöstä saatetaan veloittaa. Kampanjaviestejä lähetetään enintään kaksi viikossa.
  • Seuraavat operaattorit tukevat viestejä: AT&T, T-Mobile®, Verizon Wireless, Sprint, Boost, Alltel, U.S. Cellular, Cellular One, MetroPCS, ACS/Alaska, Bluegrass Cellular, Cellular One of East Central Illinois, Centennial Wireless, Cox Communications, EKN/Appalachian Wireless, GCI, Illinois Valley Cellular, Immix/Keystone Wireless, Inland Cellular, Nex-Tech Wireless, Rural Cellular Corporation, Thumb Cellular, United Wireless, West Central (WCC), Cellcom, Cellsouth, Cricket, Cincinnati Bell ja Virgin Mobile. *T-Mobile ei vastaa viivästyneistä tai toimittamatta jääneistä viesteistä
  • Voit lopettaa SkinCeuticals-kampanjatekstiviestien vastaanottamisen lähettämällä tekstiviestin STOP numeroon 95258.
  • Saat lisäohjeita lähettämällä viestin HELP numeroon 95258, ottamalla yhteyttä yhteydenottosivumme kautta tai soittamalla numeroon 1-800-771-9489. SkinCeuticals kunnioittaa yksityisyyttäsi. Voit tutustua tietosuojakäytäntöömme täällä.
Orientation message
For the best experience, please turn your device