Main content

Anti-aging
voiteet ikääntymisen
merkkien
vähentämiseen

nainen, jolla on ryppyja silmien ymparilla


Ikääntymisen myötä ihossa tapahtuu erilaisia muutoksia, kuten elastiinin tuotannon vähenemistä, mikä voi aiheuttaa ohuita juonteita ja ryppyjä. Anti-aging-voiteiden avulla voimme kosteuttaa ja hoitaa ihoa ja vähentää monia ikääntymisestä johtuvia näkyviä merkkejä sekä säilyttää säteilevän ja nuorekkaan ilmeen. Tutustu anti-aging-voiteisiimme, niiden käyttötarkoituksiin, levittämiseen ja moniin muihin yksityiskohtiin. Seuraavaksi perehdymme terveen ihon salaisuuksiin!

Mihin anti-aging-voiteet on tarkoitettu?

Anti-aging-voiteiden tarkoituksena on vähentää ikääntymisen merkkejä iholla ja saada iho näyttämään hyvinvoivalta.

Nämä voiteet sisältävät yleensä aktiivisia ainesosia, jotka vaikuttavat ihoon ja auttavat tasoittamaan ihon sävyä, kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa, häivyttämään ryppyjä, ohuita juonteita ja läiskiä sekä tasoittamaan ihon rakennetta.

Aktiivisia ainesosia ovat muun muassa hyaluronihappo, lipidit ja muut pehmentävät aineet, niasiiniamidi, hydroksihapot ja retinoli.
Päivittäisen ihonhoitorutiinin noudattaminen on tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta ja ikääntymisen merkkien vähentämiseksi. Oikein valitut ja johdonmukaisesti käytetyt anti-aging-ihonhoitotuotteet voivat auttaa vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä ja parantamaan ihon yleistä hyvinvointia.

kvinde med rynker omkring øjnene

Millaisia voiteita ihotautilääkärit suosittelevat ryppyjä vastaan?

Ikääntymisen merkkien vähentämiseksi ihotautilääkärit suosittelevat valitsemaan tuotteita, jotka sisältävät laadukkaita ainesosia, jotka auttavat parantamaan ihon ulkonäköä.

 1. Retinoli, A-vitamiinin muoto, on yksi tunnetuimmista aktiivisista ainesosista. Se edistää solujen uusiutumista, mikä auttaa häivyttämään ilmejuonteita, ryppyjä ja epäpuhtauksia. Kun aloitat tämän ainesosan käytön, on suositeltavaa aloittaa pienellä määrällä ja levittää tuotetta säännöllisin väliajoin, jotta retinoidien käytössä usein esiintyvä mahdollinen normaali alkuvaiheen ihoärsytys saadaan minioitua.
 2. Kuorivat ainesosat: Henkilöillä, joilla kasvojen iho on epätasainen tai ihon uusiutumisprosessi on heikko, iho hyötyy kuorivien aktiivisten aineiden, kuten salisyylihapon tai glykolihapon käytöstä.
 3. Hyaluronihappo on yksi tunnetuimmista ainesosista monissa kasvojenhoitotuotteissa. Se pystyy sitomaan jopa 1 000 kertaa painonsa verran vettä, joten se kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti ja tekee siitä sileämmän näköisen.

Anti-aging-kasvovoidetta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon ihotyyppi ja sen erityistarpeet. Ihotautilääkärit suosittelevat anti-aging-voiteiden käytön lisäksi terveellisten elämäntapojen noudattamista, jotta voit huolehtia itsestäsi ja ihostasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa päivittäistä aurinkosuojan ja antioksidanttia sisältävien tuotteiden käyttöä, tupakoinnin ja liiallisen alkoholinkulutuksen välttämistä, tasapainoista, runsaasti antioksidantteja ja terveellisiä rasvoja sisältävän ruokavalion noudattamista, runsasta veden juomista, riittävää unen saantia ja stressin välttämistä. Terveellisten elämäntapojen ja sopivien anti-age-voiteiden yhdistelmän avulla voit saada hyvinvoivan, tasaisemman, kiinteämmän ja hehkuvamman ihon iästä riippumatta.Miten anti-aging-voiteita käytetään?

1. Puhdistaminen

Kun haluat vähentää ihon ikääntymisen vaikutuksia ja yleisesti ottaen noudattaa jotakin ihonhoitorutiinia, muista aloittaa rutiinisi kasvojen puhdistuksella. Valitse mieto, mutta tehokas puhdistustuote, joka on hellävarainen iholle ja puhdistaa sen läpikotaisin poistaen kaiken lian ja meikin. Tämä auttaa valitsemaasi tuotetta imeytymään tehokkaasti.

2. Anti-aging-voiteen levittäminen

Kun kasvot ovat puhtaat ja olet levittänyt antioksidanttia sisältävän seerumin kuivalle iholle, ota pieni määrä anti-age-voidetta ja levitä se kasvojen ja kaulan iholle pyörivin liikkein, kunnes tuote on imeytynyt kokonaan. Varmista, että levität tuotteen tasaisesti, jotta varmistat ikääntymisen merkkejä torjuvien voiteiden optimaaliset tulokset. Levitä lopuksi tehokas aurinkovoide, joka suojaa ihoa ultraviolettisäteilyltä.

3. Lisää anti-aging-voide kasvojenhoitorutiiniis

Suosittelemme kuitenkin, että luet tuotteen pakkauksesta tai etiketistä levittämistä ja käyttökertojen tiheyttä koskevat ohjeet ja noudatat niitä. Joitakin tuotteita tulisi käyttää vain iltaisin, kun taas toisia voidaan käyttää kahdesti päivässä. Noudata ohjeita huolellisesti, jotta saat optimaaliset tulokset anti-age-voiteilla.

kvinde med rynker omkring øjnene


Sopivatko anti-aging-voiteet nuorelle iholle?

Yleisesti ottaen anti-age-voiteet on kehitetty iholle, jossa on näkyviä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, hienoja juonteita ja ikääntymisen aiheuttamia pigmenttiläiskiä ja jonka kiinteys on vähentynyt. Jos olet 20- tai 30-vuotias, nyt on paras aika aloittaa hellävaraisen anti-aging-ihonhoitotuotteen käyttö ensimmäisten ikääntymisen merkkien vähentämiseksi.

Valitse erityisesti voiteita, jotka sisältävät antioksidantteja ja kosteuttavia aktiivisia ainesosia. Valitse tuotteita, jotka sopivat nuorelle iholle, koska ne voivat auttaa säilyttämään ihon kosteutettuna ja suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta, jotka voivat aiheuttaa oksidatiivista stressiä. Näin voit ennalta ehkäistä näkyviä ikääntymisen merkkejä ja optimoida ihon hyvinvoinnin.

Kun valitset nuorelle iholle tarkoitettua anti-aging-tuotetta, on tärkeää valita koostumus, joka sisältää sopivia ainesosia ja vaikuttaa sopivalla tavalla. Jos ihosi ei ole kovin kuiva, vältä liian täyteläisiä tai raskaita voiteita. Valitse sen sijaan tuotteita, jotka on erityisesti suunnattu ihollesi.

Kaiken kaikkiaan anti-aging-voiteet eivät ehkä ole välttämättömiä nuorille, mutta niistä voi olla paljon hyötyä. Kun aloitat anti-aging-ihonhoitorutiinin varhain, voit pitää ihosi säteilevänä vuosien ajan.

Parhaat anti-aging-voiteet yli 40-vuotiaille

40 vuoden iässä naisten iholla voi alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita, ryppyjä ja yksittäisiä tummia läiskiä. Näiden torjumiseksi 40 vuotta täyttäessä on tärkeää valita parhaat anti-age-voiteet ihon vahvistamiseksi. SkinCeuticals tarjoaa laajan valikoiman anti-aging-ihonhoitotuotteita ryppyjen ehkäisemiseen tai vähentämiseen. Jokainen niistä sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän ainesosia ja kliinisesti dokumentoituja etuja. Selvitä, mikä tuote sopii omalle ihotyypillesi ja erityistarpeisiisi.

Ensimmäisenä on muistettava, että anti-age-voiteen optimaalisen suorituskyvyn ja tehokkuuden saavuttamiseksi on tärkeää ottaa käyttöön kokonainen ihonhoitorutiini.

 • Muista puhdistaa iho sopivalla puhdistustuotteella ennen voiteen levittämistä, jotta se imeytyy mahdollisimman tehokkaasti. Voit käyttää kasvovettä puhdistuksen täydentämiseen.
 • Muista ottaa ihonhoitorutiiniin mukaan antioksidanttipitoinen seerumi, joka suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä.
 • Levitä sitten pieni määrä voidetta iholle ja hiero hellävaraisesti ylöspäin suuntautuvin liikkein, kunnes se on imeytynyt. Vältä silmänympärysihoa.
 • Levitä lopuksi tehokas aurinkosuojavoide, joka suojaa ihoa ultraviolettisäteilyltä.


EMOLLIENCE

EMOLLIENCE

EMOLLIENCE

SkinCeuticalsin Emollience on kasviperäisiä uutteita ja öljyjä sisältävä runsas, vahvistava kasvovoide, joka palauttaa ja ylläpitää kosteutta ja ravitsee ihoa.

One size available
60 ml

Anti-aging-voide kuivalle ja vähän kosteutta sisältävälle iholle

Jos ihosi on kuiva ja kaipaa kosteutta, Emollience on paras tapa ihon hyvinvoinnin palauttamiseen. Se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia uutteita ja öljyjä, jotka tekevät siitä täydellisen ravitsevan ja uudistavan kosteusvoiteen kuivalle ja herkälle iholle. Kasvoille tarkoitetussa kosteusvoiteessa on pehmeä ja hienovarainen koostumus, joten se on helppo levittää.

 • Kosteuttaa ihoa
 • Imeytyy nopeasti ja tasaisesti


Anti-aging-voide normaalille, sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle

Jos sinulla on normaali, sekaiho tai rasvoittuva iho, Daily Moisture on hyvä valinta. Se on kasvoille tarkoitettu kosteusvoide, joka E-vitamiinin, kolmen ravitsevan leväuutteen ja seitsemän kasviuutteen yhdistelmän ansiosta kosteuttaa normaalia ja rasvoittuvaa ihoa kevyesti ja pitkäkestoisesti sekä auttaa supistamaan ihohuokosia.

 • Kosteuttaa ja ylläpitää kosteutta
 • Sisältää kasviuutteita, joilla on ihohuokosia supistavia ominaisuuksia.
 • Suojaa ihoa ympäristön rasituksilta
 • Jättä ihon sileäksi, ei tee siitä tahmean tuntuista

DAILY MOISTURE

Daily Moisture -kosteusvoidepurkki

DAILY MOISTURE

Daily Moisture on kevyt, huokosia pienentävä kasvovoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa ilman rasvoittumista. Ihanteellinen normaalille, sekaiholle tai rasvaiselle iholle.

One size available
60 ml


Parhaat anti-aging-voiteemme yli 50-vuotiaille

Iän myötä ihon kiinteys vähenevät ja rypyistä tulee näkyvämpiä. Parhaat yli 50-vuotiaille tarkoitetut anti-age-voiteet sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka on suunniteltu vähentämään tiettyjä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, tummia läiskiä tai kuivuutta.

TRIPLE LIPID RESTORE

Anti-aging-hoito, joka sisältää runsaasti lipidejä

Iän myötä iho menettää herkemmin lipidejä, ihon pinnalla olevia luonnollisia komponentteja, joista yleisimpiä ovat keramidit, luonnollinen kolesteroli ja vapaat rasvahapot.

 1. Ratkaisuksi suosittelemme Triple Lipid Restore 2:4:2 -voidetta, innovatiivistä anti-aging-voidetta, joka korjaa lipiditasapainoa 2:4:2-koostumuksensa ansiosta ( keramidit- kolesteroli- rasvahapot). Se sisältää eniten kolesterolia, joka auttaa vahvistamaan ihon luontaista suojamuuria ja tehostamaan ihon luonnollista uusiutumista sekä häivyttää ennen aikaisia ikääntymisen merkkejä iholta.

Tuotteen on kliinisesti dokumentoitu parantavan ihon ulkonäköä lisäämällä sen tasaisuutta, vähentämällä velttoutta, supistamaan ihohuokosia ja antamalla iholle hehkua.Edistynyt anti-aging-hoito näkyviin ikääntymisen merkkeihin

Jos olet huomannut syvempiä ryppyjä, ihon veltostumista kasvojen ja kaulan alueella sekä ihon kimmoisuuden vähenemistä, paras anti-age-voiteemme yli 50-vuotiaille on Skinceuticalsin uusi A.G.E. Interrupter Advanced, joka optimaalisten aktiivisten ainesosien yhdistelmän ja pitoisuuden ansiosta vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä. Koostumus auttaa vähentämään ryppyjä ja ehkäisee kiinteyden menetystä parantaen ihon ulkonäköä ja kosteutusta.

 • Iho tuntuu havaittavasti kiinteämmältä ja kimmoisammalta
 • Kosteuttaa ihoa ja tasoittaa ohuita juonteita ja ryppyjä
 • Vähentää kuivuuden ja epämukavuuden tunnetta

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED

A.G.E. Interrupter Advanced purkki

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED KASVOVOIDE

Tutustu SkinCeuticalsin A.G.E. Interrupter Advanced -kasvovoiteeseen. Monipuolinen kasvovoide hidastaa ihon luonnollista ikääntymisprosessia edistäen ihon omaa solutuotantoa ja saaden ihon näyttämään täyteläiseltä.

One size available
48 ml


Kun löydät ihollesi parhaiten sopivan ja ihosi tarpeisiin vastaavan voiteen, voit terveellisiä elintapoja noudattamalla vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Anti-aging voiteet ikääntymisen merkkien vähentämiseen

kvinde med rynker omkring øjnene


Ikääntymisen myötä ihossa tapahtuu erilaisia muutoksia, kuten elastiinin tuotannon vähenemistä, mikä voi aiheuttaa ohuita juonteita ja ryppyjä. Anti-aging-voiteiden avulla voimme kosteuttaa ja hoitaa ihoa ja vähentää monia ikääntymisestä johtuvia näkyviä merkkejä sekä säilyttää säteilevän ja nuorekkaan ilmeen. Tutustu anti-aging-voiteisiimme, niiden käyttötarkoituksiin, levittämiseen ja moniin muihin yksityiskohtiin. Seuraavaksi perehdymme terveen ihon salaisuuksiin!

Mihin anti-aging-voiteet on tarkoitettu?

Anti-aging-voiteiden tarkoituksena on vähentää ikääntymisen merkkejä iholla ja saada iho näyttämään hyvinvoivalta.

Nämä voiteet sisältävät yleensä aktiivisia ainesosia, jotka vaikuttavat ihoon ja auttavat tasoittamaan ihon sävyä, kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa, häivyttämään ryppyjä, ohuita juonteita ja läiskiä sekä tasoittamaan ihon rakennetta.

Aktiivisia ainesosia ovat muun muassa hyaluronihappo, lipidit ja muut pehmentävät aineet, niasiiniamidi, hydroksihapot ja retinoli.
Päivittäisen ihonhoitorutiinin noudattaminen on tärkeää ihon hyvinvoinnin kannalta ja ikääntymisen merkkien vähentämiseksi. Oikein valitut ja johdonmukaisesti käytetyt anti-aging-ihonhoitotuotteet voivat auttaa vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä ja parantamaan ihon yleistä hyvinvointia.

kvinde med rynker omkring øjnene


Millaisia voiteita ihotautilääkärit suosittelevat ryppyjä vastaan?

Ikääntymisen merkkien vähentämiseksi ihotautilääkärit suosittelevat valitsemaan tuotteita, jotka sisältävät laadukkaita ainesosia, jotka auttavat parantamaan ihon ulkonäköä.

 1. Retinoli, A-vitamiinin muoto, on yksi tunnetuimmista aktiivisista ainesosista. Se edistää solujen uusiutumista, mikä auttaa häivyttämään ilmejuonteita, ryppyjä ja epäpuhtauksia. Kun aloitat tämän ainesosan käytön, on suositeltavaa aloittaa pienellä määrällä ja levittää tuotetta säännöllisin väliajoin, jotta retinoidien käytössä usein esiintyvä mahdollinen normaali alkuvaiheen ihoärsytys saadaan minioitua.
 2. Kuorivat ainesosat: Henkilöillä, joilla kasvojen iho on epätasainen tai ihon uusiutumisprosessi on heikko, iho hyötyy kuorivien aktiivisten aineiden, kuten salisyylihapon tai glykolihapon käytöstä.
 3. Hyaluronihappo on yksi tunnetuimmista ainesosista monissa kasvojenhoitotuotteissa. Se pystyy sitomaan jopa 1 000 kertaa painonsa verran vettä, joten se kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti ja tekee siitä sileämmän näköisen.

Anti-aging-kasvovoidetta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon ihotyyppi ja sen erityistarpeet. Ihotautilääkärit suosittelevat anti-aging-voiteiden käytön lisäksi terveellisten elämäntapojen noudattamista, jotta voit huolehtia itsestäsi ja ihostasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tarkoittaa päivittäistä aurinkosuojan ja antioksidanttia sisältävien tuotteiden käyttöä, tupakoinnin ja liiallisen alkoholinkulutuksen välttämistä, tasapainoista, runsaasti antioksidantteja ja terveellisiä rasvoja sisältävän ruokavalion noudattamista, runsasta veden juomista, riittävää unen saantia ja stressin välttämistä. Terveellisten elämäntapojen ja sopivien anti-age-voiteiden yhdistelmän avulla voit saada hyvinvoivan, tasaisemman, kiinteämmän ja hehkuvamman ihon iästä riippumatta.

Miten anti-aging-voiteita käytetään?

1. Puhdistaminen

Kun haluat vähentää ihon ikääntymisen vaikutuksia ja yleisesti ottaen noudattaa jotakin ihonhoitorutiinia, muista aloittaa rutiinisi kasvojen puhdistuksella. Valitse mieto, mutta tehokas puhdistustuote, joka on hellävarainen iholle ja puhdistaa sen läpikotaisin poistaen kaiken lian ja meikin. Tämä auttaa valitsemaasi tuotetta imeytymään tehokkaasti.

2. Anti-aging-voiteen levittäminen

Kun kasvot ovat puhtaat ja olet levittänyt antioksidanttia sisältävän seerumin kuivalle iholle, ota pieni määrä anti-age-voidetta ja levitä se kasvojen ja kaulan iholle pyörivin liikkein, kunnes tuote on imeytynyt kokonaan. Varmista, että levität tuotteen tasaisesti, jotta varmistat ikääntymisen merkkejä torjuvien voiteiden optimaaliset tulokset. Levitä lopuksi tehokas aurinkovoide, joka suojaa ihoa ultraviolettisäteilyltä.

kvinde med rynker omkring øjnene


3. Lisää anti-aging-voide kasvojenhoitorutiiniis

Suosittelemme kuitenkin, että luet tuotteen pakkauksesta tai etiketistä levittämistä ja käyttökertojen tiheyttä koskevat ohjeet ja noudatat niitä. Joitakin tuotteita tulisi käyttää vain iltaisin, kun taas toisia voidaan käyttää kahdesti päivässä. Noudata ohjeita huolellisesti, jotta saat optimaaliset tulokset anti-age-voiteilla.

Sopivatko anti-aging-voiteet nuorelle iholle?

Yleisesti ottaen anti-age-voiteet on kehitetty iholle, jossa on näkyviä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, hienoja juonteita ja ikääntymisen aiheuttamia pigmenttiläiskiä ja jonka kiinteys on vähentynyt. Jos olet 20- tai 30-vuotias, nyt on paras aika aloittaa hellävaraisen anti-aging-ihonhoitotuotteen käyttö ensimmäisten ikääntymisen merkkien vähentämiseksi.

Valitse erityisesti voiteita, jotka sisältävät antioksidantteja ja kosteuttavia aktiivisia ainesosia. Valitse tuotteita, jotka sopivat nuorelle iholle, koska ne voivat auttaa säilyttämään ihon kosteutettuna ja suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta, jotka voivat aiheuttaa oksidatiivista stressiä. Näin voit ennalta ehkäistä näkyviä ikääntymisen merkkejä ja optimoida ihon hyvinvoinnin.

Kun valitset nuorelle iholle tarkoitettua anti-aging-tuotetta, on tärkeää valita koostumus, joka sisältää sopivia ainesosia ja vaikuttaa sopivalla tavalla. Jos ihosi ei ole kovin kuiva, vältä liian täyteläisiä tai raskaita voiteita. Valitse sen sijaan tuotteita, jotka on erityisesti suunnattu ihollesi.

Kaiken kaikkiaan anti-aging-voiteet eivät ehkä ole välttämättömiä nuorille, mutta niistä voi olla paljon hyötyä. Kun aloitat anti-aging-ihonhoitorutiinin varhain, voit pitää ihosi säteilevänä vuosien ajan.

Parhaat anti-aging-voiteet yli 40-vuotiaille

40 vuoden iässä naisten iholla voi alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä, kuten hienoja juonteita, ryppyjä ja yksittäisiä tummia läiskiä. Näiden torjumiseksi 40 vuotta täyttäessä on tärkeää valita parhaat anti-age-voiteet ihon vahvistamiseksi. SkinCeuticals tarjoaa laajan valikoiman anti-aging-ihonhoitotuotteita ryppyjen ehkäisemiseen tai vähentämiseen. Jokainen niistä sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän ainesosia ja kliinisesti dokumentoituja etuja. Selvitä, mikä tuote sopii omalle ihotyypillesi ja erityistarpeisiisi.

Ensimmäisenä on muistettava, että anti-age-voiteen optimaalisen suorituskyvyn ja tehokkuuden saavuttamiseksi on tärkeää ottaa käyttöön kokonainen ihonhoitorutiini.

 1. Muista puhdistaa iho sopivalla puhdistustuotteella ennen voiteen levittämistä, jotta se imeytyy mahdollisimman tehokkaasti. Voit käyttää kasvovettä puhdistuksen täydentämiseen.
 2. Muista ottaa ihonhoitorutiiniin mukaan antioksidanttipitoinen seerumi, joka suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä.
 3. Levitä sitten pieni määrä voidetta iholle ja hiero hellävaraisesti ylöspäin suuntautuvin liikkein, kunnes se on imeytynyt. Vältä silmänympärysihoa.
 4. Levitä lopuksi tehokas aurinkosuojavoide, joka suojaa ihoa ultraviolettisäteilyltä.

Anti-aging-voide kuivalle ja vähän kosteutta sisältävälle iholle

Jos ihosi on kuiva ja kaipaa kosteutta, Emollience on paras tapa ihon hyvinvoinnin palauttamiseen. Se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia uutteita ja öljyjä, jotka tekevät siitä täydellisen ravitsevan ja uudistavan kosteusvoiteen kuivalle ja herkälle iholle. Kasvoille tarkoitetussa kosteusvoiteessa on pehmeä ja hienovarainen koostumus, joten se on helppo levittää.

 • Kosteuttaa ihoa
 • Imeytyy nopeasti ja tasaisesti

EMOLLIENCE

EMOLLIENCE

EMOLLIENCE

SkinCeuticalsin Emollience on kasviperäisiä uutteita ja öljyjä sisältävä runsas, vahvistava kasvovoide, joka palauttaa ja ylläpitää kosteutta ja ravitsee ihoa.

One size available
60 ml


Anti-aging-voide normaalille, sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle

Jos sinulla on normaali, sekaiho tai rasvoittuva iho, Daily Moisture on hyvä valinta. Se on kasvoille tarkoitettu kosteusvoide, joka E-vitamiinin, kolmen ravitsevan leväuutteen ja seitsemän kasviuutteen yhdistelmän ansiosta kosteuttaa normaalia ja rasvoittuvaa ihoa kevyesti ja pitkäkestoisesti sekä auttaa supistamaan ihohuokosia.

 • Kosteuttaa ja ylläpitää kosteutta
 • Sisältää kasviuutteita, joilla on ihohuokosia supistavia ominaisuuksia.
 • Suojaa ihoa ympäristön rasituksilta
 • Jättä ihon sileäksi, ei tee siitä tahmean tuntuista

DAILY MOISTURE

Daily Moisture -kosteusvoidepurkki

DAILY MOISTURE

Daily Moisture on kevyt, huokosia pienentävä kasvovoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa ilman rasvoittumista. Ihanteellinen normaalille, sekaiholle tai rasvaiselle iholle.

One size available
60 ml


Parhaat anti-aging-voiteemme yli 50-vuotiaille

Iän myötä ihon kiinteys vähenevät ja rypyistä tulee näkyvämpiä. Parhaat yli 50-vuotiaille tarkoitetut anti-age-voiteet sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka on suunniteltu vähentämään tiettyjä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, tummia läiskiä tai kuivuutta.

Anti-aging-hoito, joka sisältää runsaasti lipidejä

Iän myötä iho menettää herkemmin lipidejä, ihon pinnalla olevia luonnollisia komponentteja, joista yleisimpiä ovat keramidit, luonnollinen kolesteroli ja vapaat rasvahapot.

 1. Ratkaisuksi suosittelemme Triple Lipid Restore 2:4:2 -voidetta, innovatiivistä anti-aging-voidetta, joka korjaa lipiditasapainoa 2:4:2-koostumuksensa ansiosta ( keramidit- kolesteroli- rasvahapot). Se sisältää eniten kolesterolia, joka auttaa vahvistamaan ihon luontaista suojamuuria ja tehostamaan ihon luonnollista uusiutumista sekä häivyttää ennen aikaisia ikääntymisen merkkejä iholta.

Tuotteen on kliinisesti dokumentoitu parantavan ihon ulkonäköä lisäämällä sen tasaisuutta, vähentämällä velttoutta, supistamaan ihohuokosia ja antamalla iholle hehkua.

TRIPLE LIPID RESTOREEdistynyt anti-aging-hoito näkyviin ikääntymisen merkkeihin

Jos olet huomannut syvempiä ryppyjä, ihon veltostumista kasvojen ja kaulan alueella sekä ihon kimmoisuuden vähenemistä, paras anti-age-voiteemme yli 50-vuotiaille on Skinceuticalsin uusi A.G.E. Interrupter Advanced, joka optimaalisten aktiivisten ainesosien yhdistelmän ja pitoisuuden ansiosta vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä. Koostumus auttaa vähentämään ryppyjä ja ehkäisee kiinteyden menetystä parantaen ihon ulkonäköä ja kosteutusta.

 • Iho tuntuu havaittavasti kiinteämmältä ja kimmoisammalta
 • Kosteuttaa ihoa ja tasoittaa ohuita juonteita ja ryppyjä
 • Vähentää kuivuuden ja epämukavuuden tunnetta

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED

A.G.E. Interrupter Advanced purkki

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED KASVOVOIDE

Tutustu SkinCeuticalsin A.G.E. Interrupter Advanced -kasvovoiteeseen. Monipuolinen kasvovoide hidastaa ihon luonnollista ikääntymisprosessia edistäen ihon omaa solutuotantoa ja saaden ihon näyttämään täyteläiseltä.

One size available
48 ml


Kun löydät ihollesi parhaiten sopivan ja ihosi tarpeisiin vastaavan voiteen, voit terveellisiä elintapoja noudattamalla vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Orientation message
For the best experience, please turn your device