Main content

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED KASVOVOIDE

Tutustu SkinCeuticalsin A.G.E. Interrupter Advanced -kasvovoiteeseen. Monipuolinen kasvovoide hidastaa ihon luonnollista ikääntymisprosessia edistäen ihon omaa solutuotantoa ja saaden ihon näyttämään täyteläiseltä.

A.G.E. Interrupter Advanced on monipuolinen kasvovoide, jonka on kliinisesti todistettu auttavan ehk ... Lue koko kuvaus

A.G.E. Interrupter Advanced purkki

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED KASVOVOIDE

Tutustu SkinCeuticalsin A.G.E. Interrupter Advanced -kasvovoiteeseen. Monipuolinen kasvovoide hidastaa ihon luonnollista ikääntymisprosessia edistäen ihon omaa solutuotantoa ja saaden ihon näyttämään täyteläiseltä.

Loading...
Etsi klinikka
A.G.E. Interrupter Advanced on monipuolinen kasvovoide, jonka on kliinisesti todistettu auttavan ehkäisemään ihon näkyviä ikääntymisen merkkejä. Ajan myötä ihon luonnollinen kollageenin tuotanto heikkenee. Tätä prosessia kutsutaan glykaatioksi, ja se aiheuttaa juonteita ja ryppyjä.

A.G.E. Interrupter Advanced hidastaa ihon luonnollista ikääntymisprosessia edistämällä ihon luontaista solutuotantoa saaden ihon näyttämään täyteläiseltä. Toisin sanoen se sopii erinomaisesti niille, joilla on herkkä, kuiva, väsynyt ja ikääntyvä iho, sekä niille, joille on tehty esteettisiä hoitoja ikääntymisen merkkien ehkäisyyn.

Tämä Advanced-versio on A.G.E. Interrupterin isosisko - uusien ainesosien, kuten glyserrhetiinihapon ja niasiiniamidin, lisäksi koostumuksen nykyisiä ainesosia, kuten proksylaania ja antioksidantteja, on optimoitu.

Tehokas koostumus on tiiviistetty ja täynnä tehokkaampia ja rauhoittavampia ainesosia, jotka tuottavat näkyviä tuloksia ja ylivoimaista glykaation vastaista tehoa.

A.G.E. Interrupter Advanced on pitkäkestoisesti kosteuttava ja iholle hellävarainen tuote. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta on ihanteellinen ikääntyneelle iholle. Sillä on kiinteyttävä, kosteuttava ja rauhoittava vaikutus. Kasvovoidetta voidaan käyttää yhdessä sarjaan kuuluvan silmänympärysvoiteen, A.G.E. Eye Complex®, kanssa.
A.G.E. Interrupted Advanced hidastaa luonnollista ikääntymisprosessia ja sillä on kiinteyttävä vaikutus. Olemme listanneet joitakin tuotteen etuja alle:

- Suunniteltu hidastamaan ihon luonnollista ikääntymisprosessia.
- Kliinisesti todistetusti lisää ihon kiinteyttä
- Vähentää hienojen juonteiden, keskivaikeiden ja syvien ryppyjen, veltostuneen ja samean ihon näkyvyyttä
- Tukee HA-synteesiä ja ihon suojakerroksen eheyttä kosteutetun ja kimmoisan ihon takaamiseksi
- Rauhoittaa kuivaa, ikääntyvää ja ärtynyttä ihoa, joita AGE:n muodostuminen aiheuttaa.

Skinceuticals How to Use

Käytä A.G.E. Interrupter Advanced -kasvovoidetta päivittäin. Hiero ohut, tasainen kerros 1-2 kertaa päivässä kasvoille, kaulalle ja rintakehälle. Jos käytät tuotetta aamulla, voit levittää sitä SkinCeuticalsin C-vitamiinia sisältävän antioksidanttiseerumin jälkeen ja ennen SkinCeuticalsin aurinkovoidetta.

Jos käytät tuotetta illalla yhdessä retinolin kanssa, levitä tuote retinolin käytön jälkeen.
Tiivistetty proksyllaani
Lisää ihon solutuotantoa ja tukee ihoa aktivoimalla tehokkaasti GAG:t. Auttaa ehkäisemään näkyviä ryppyjä ja roikkuvaa ihoa.

Hedelmistä saadut flavonoidit
Auttaa estämään UV-säteilyn aiheuttamaa proteiinien glykaatiota. Mustikka- ja granaattiomenauutteen antioksidanttisekoitus auttaa suojaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja näkyviltä ikääntymisen merkeiltä.

Glycyrrhetiinihappo
Tunnetaan myös lakritsijuuriuutteena ja tunnetaan rauhoittavista ominaisuuksistaan. Tämä ainesosa auttaa parantamaan ihon luonnollista hehkua ja torjumaan ihon sameutta.

Hepes
Auttaa hajottamaan sidoksen, joka yhdistää kuolleet ihosolut ihon pintaan, ja helpottaa ihon tasaisen sävyn muodostumista.

Niasiiniamidi
Tunnetaan myös B3-vitamiinina, vesiliukoinen vitamiini, joka auttaa vähentämään pigmenttimuutoksia ja rauhoittaa ihoa.

ARVOSTELUJA

Kerro mielipiteesi

Write a review

Orientation message
For the best experience, please turn your device