Main content

BLEMISH + AGE DEFENSE -SEERUMI

SkinCeuticals Blemish + Age Defence on seerumi, joka on erityisesti kehitetty hoitamaan virheitä ja näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Blemish + Age Defence® sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle, jotka ovat alttiita epäpuhtauksille. Seer ... Lue koko kuvaus

Blemish + Age Defense seerumi

BLEMISH + AGE DEFENSE -SEERUMI

SkinCeuticals Blemish + Age Defence on seerumi, joka on erityisesti kehitetty hoitamaan virheitä ja näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Loading...
Etsi klinikka
PDP-välilehdet
Blemish + Age Defence® sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle, jotka ovat alttiita epäpuhtauksille. Seerumi oli markkinoiden ensimmäinen AHA- ja BHA-happoja sekoittava seerumi, joka sisältää keskeisiä ainesosia, kuten salisyylihappoa, lipohappoa, glykolihappoa ja sitruunahappoa.

Hapoista puhuminen ihonhoidossa saattaa kuulostaa pelottavalta, mutta itse asiassa kemiallinen kuorinta on usein hellävaraisempi iholle kuin mekaaninen kuorinta (kuten kasvojen kuorintaaineet). Se myös puhdistaa ihoa tehokkaammin ja syvällisemmin.

Salisyylihappo on BHA-happo, joka on erittäin tehokas epäpuhtauksia vastaan. Se tunkeutuu syvälle ihohuokosiin, missä se kuorii ja desinfioi uudistaen ihoa ja torjuen samalla epäpuhtauksia. Lipohydroksihappo (LHA) on sukua salisyylihapolle, mutta se tehoaa myös korkeammassa pH-ympäristössä, joten sitä tulee käyttää hellävaraisemmin kuin salisyylihappoa. Glykolihappo on AHA-happo, joka heleyttää, ehkäisee näkyviä ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa ihon koostumusta. Sitruunahappo, joka on myös AHA, pehmentää, puhdistaa ja kuorii ihoa sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Blemish + Age Defense® sisältää useita tehokkaita ainesosia, jotka kohdistuvat ihon virheisiin ja ikääntymisen merkkeihin. Kun käytät kemiallisia kuorintoja, on erityisen tärkeää käyttää aurinkosuojaa, koska iho on erityisen herkkä.

Samaan sarjaan kuuluvat myös Blemish + Age Cleanser® ja Blemish + Age Toner®.
SkinCeuticals Blemish + Age Defence -seerumi on läpimurtotuote, joka on suunniteltu ehkäisemään epäpuhtauksia sekä vähentämään pigmentaatiota. Olemme listanneet joitakin tuotteen etuja alle:

- Vähentää talintuotantoa
- Ehkäisee pigmentaatiota
- Puhdistaa tukkeutuneet huokoset
- Vähentää ihon ikääntymisen merkkejä
Käytä Blemish + Age Defence -seerumia kerran tai kaksi kertaa päivässä. Levitä 4-5 tippaa kuiville kasvoille.
Dioiinihappo
Tätä ainesosaa uutetaan luonnollisesti vihanneksista ja se auttaa vähentämään ylimääräistä talia.

LHA (kaproloylisalisyylihappo)
LHA on lipohydroksihappo, joka kuorii ihoa tasaisesti, avaa huokosia ja silottaa ihon pintaa.

Salisyylihappo
Beetahydroksihappo minimoi huokosia ja auttaa vähentämään epäpuhtauksien muodostumista.

Glykoli- ja sitruunahappo
Nämä alfahydroksihapot toimivat synergiassa tasoittaen ihoa ja minimoiden juonteita ja ryppyjä.
PDP-tuotteiden somelinkit mobiili
PDP-palveluilmoitukset
PDP-rutiiniosio
PDP-arvostelut

ARVOSTELUJA

Kerro mielipiteesi

Write a review

Tuotevaiheet
PDP-paikka 3 osio
PDP-paikka 1 osio
Orientation message
For the best experience, please turn your device