Main content

Anti-age-voiteet: Minkä vaihtoehdon valitsen?

anti-age cremer


Jos markkinoilla olevien anti-age-voiteiden määrä hämmentää, tässä artikkelissa opastamme sinua valitsemaan parhaan ihonhoitotuotteen ihotyyppisi ja erityistarpeidesi mukaan. Kerromme kaikki salaisuudet aina aktiivisista ainesosista oikeisiin levitystekniikoihin saakka. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, sillä me pidämme huolen kaikesta. Vähennä ei-toivottuja hienoja juonteita ja ryppyjä ja nauti hyvinvoivasta ja hehkuvasta ihosta.

Toimivatko anti-age-voiteet todella?

"Ovatko ryppyjä vähentävät hoitotuotteet tehokkaita?" Tätä monet kysyvät. Vastaus on kyllä. Anti-age-voiteet auttavat vähentämään näiden ikääntymisen merkkien ilmaantumista.

On kuitenkin hyvä muistaa, että tietyt koostumukset voivat olla erittäin tehokkaita pienten ryppyjen vähentämisessä, kun taas toiset eivät välttämättä vaikuta toivotulla tavalla tai eivät tuota lainkaan tuloksia. Tämä riippuu useista tekijöistä: käytetyn aktiivisen ainesosan tyypistä ja pitoisuudesta sekä siitä, miten voide vaikuttaa kunkin henkilön ihotyyppiin. On tärkeää tutustua jokaisen tuotteen koostumukseen ja teknologiaan. Varmista, että tuote on kliinisesti dokumentoitu ja että se sisältää ainesosia, joiden on osoitettu parantavan ihon rakennetta, kimmoisuutta, sävyä ja ulkonäköä.

Toinen huomioon otettava tekijä anti-age-voiteen tehokkuutta arvioitaessa on se, kuinka syviä ryppyjä sillä halutaan korjata. Jotkin ihonhoitorutiinit voivat olla tehokkaita hienojen juonteiden häivyttämisessä ja uusien ilmestymisen ehkäisemisessä, mutta niillä ei välttämättä ole havaittavaa vaikutusta syvempiin ryppyihin.

Toisin sanottuna omalla iholla toimivan ryppyjä vähentävän voiteen löytäminen vaatii kärsivällisyyttä, tuotteiden ominaisuuksien tarkastelua ja erilaisten tuotteiden kokeilemista, kunnes löydät sellaisen, joka vastaa tarpeisiisi ja antaa toivottuja tuloksia.anti-age cremer

Aktiiviset ainesosat, joita anti-age-voiteesta ei saa puuttua

Ihonhoitotuotetta valittaessa on tärkeää, että tarkistat ainesosaluettelon huolellisesti. Hyvän anti-age-voiteen tulee sisältää aktiivisia ainesosia, jotka auttavat vähentämään ryppyjen muodostumista ja kosteuttavat ihoa sen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Retinoli: Tämä aktiivinen ainesosa tunnetaan siitä, että se stimuloi ihon uusiutumissykliä, mikä auttaa kiinteyttämään ja vahvistamaan ihoa ja vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä.
Hyaluronihappo: Tärkeä aktiivinen ainesosa, joka auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja kimmoisana, mikä parantaa ihon laatua.
C- ja E-vitamiini: Nämä antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien muodostumiselta ja oksidatiiviselta stressiltä sekä tasoittavat ihon sävyä.
Peptidit: Toinen tärkeä aktiivinen ainesosa, jota käytetään usein anti-age-voiteissa. Peptidit ovat lyhyitä aminohappoketjuja (proteiinien rakennusaineita), jotka edistävät kollageenin tuotantoa ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Ne auttavat vähentämään ryppyjen ja juonteiden muodostumista.
Kuorivat hapot (AHA, BHA): Nämä auttavat kuorimaan ihoa ja stimuloimaan solujen uusiutumista. Tämä auttaa vähentämään ryppyjä ja ohuita juonteita sekä parantamaan ihon sävyä ja rakennetta.
Anti-age-voidetta valittaessa on parasta valita koostumus, joka sisältää näiden aktiivisten ainesosien yhdistelmän ja jolla on todistetusti keskenään synerginen vaikutus parhaiden tulosten saavuttamiseksi.Parhaat anti-age-voiteet ihotyypilleni

Kasvovoidetta valittaessa ihotyyppi on tärkeää ottaa huomioon optimaalisten tulosten saamiseksi. Rasvoittuvalle iholle kannattaa kannattaa valita kevyt koostumus, joka ei tuki ihohuokosia. Akneen taipuvaiselle iholle on tärkeää valita kasvovoide, joka ei pahenna epäpuhtauksia tai joka täydentää mahdollisesti käyttämääsi farmakologista hoitoa.

Jos sinulla on esimerkiksi kuiva iho, on tärkeää valita kosteuttava ja hoitava kasvovoide, joka sisältää tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja/tai ihoa ravitsevia lipidejä.

Anti-age-voiteet sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle

Rasvoittuvalle iholle voi olla vaikea löytää ryppyjä ehkäisevää tuotetta, joka kosteuttaa ihoa jättämättä sitä rasvaisen tuntuiseksi. Tälle ihotyypille on parasta valita kevyt voide, jossa on geelimäinen koostumus. Aktiiviset ainesosat, kuten salisyylihappo, retinoli ja niasiiniamidi, voivat vähentää talintuotantoa ja tasoittaa ihoa.

Suosittelemme Skinceuticals Daily Moisture -kosteusvoidetta, jonka E-vitamiinia sisältävä koostumus tunnetaan sen kosteuttavista ja antioksidanttisista ominaisuuksista. Tuote suojaa ihoa vapailta radikaaleilta: sen sisältämässä leväuutteiden yhdistelmässä on runsaasti ravinteita ja seitsemää kasviuutetta, jotka kosteuttavat normaalia ja rasvoittuvaa ihoa ja joilla on ihohuokosia supistavia ominaisuuksia.

Tuotteen hyödyt

 • Kosteuttaa ja ylläpitää kosteutta.
 • Kasviuuteyhdiste sisältää ihohuokosia supistavia ominaisuuksia.
 • Suojaa ihoa ympäristön rasituksilta.
 • Jättää ihon sileäksi, ei tee siitä rasvaisen tuntuista.
Daily Moisture -kosteusvoidepurkki

DAILY MOISTURE

Daily Moisture on kevyt, huokosia pienentävä kasvovoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa ilman rasvoittumista. Ihanteellinen normaalille, sekaiholle tai rasvaiselle iholle.

One size available
60 ml


Phyto A+ Brightening Treatment -pullo

PHYTO A+ RIGHTENING TREATMENT -KOSTEUSVOIDE

Tutustu SkinCeuticals Phyto A+ Brightening Treatment -kosteusvoiteeseen, jolla on rauhoittavia ominaisuuksia. Tuote auttaa hoitamaan epätasapainoista ihoa edistääkseen ihon tekstuuria ja säteilyä.

One size available
30 ml

Anti-age-voiteet epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

Jos sinulla on haasteita epäpuhtauksien kanssa, voi olla vaikea löytää voidetta, joka ei tuki ihohuokosia ja pahenna tilannetta. Valitse tuote, joissa on merkintä ei-komedogeeninen, koska tällaiset tuotteet aiheuttavat vähemmän iho-ongelmia eivätkä pahenna epäpuhtauksia. Lisäksi on tärkeää välttää voimakkaasti hajustettuja voiteita, sillä myös ne voivat ärsyttää ihoa.

Käytä mieluiten kevyttä kosteusvoidetta, joka imeytyy nopeasti ihoon eikä tunnu raskaalta.

Suosittelemme Skinceuticals Phyto A+ Brightening Treatment -voidetta, kevyttä emulsiota, jonka rasvaton, ei-komedogeeninen koostumus sisältää atselaiinihappoa, joka auttaa parantamaan ihon rakennetta ja hehkua, sekä alfa-arbutiinia, joka tunnetaan siitä, että se vähentää pigmentaatiota ja sisältää kasviuutteita. Tämä kosteuttava emulsio rauhoittaa ihoa ja auttaa vähentämään näkyvästi liiallista talia ja punoitusta. Samalla se parantaa ihon rakennetta ja sillä on ihohuokosia supistavia ominaisuuksia, joka tekee ihosta kirkkaamman ja tasaisemman näköisen.Anti-age-voiteet kuivalle iholle

Ryppyjen ehkäiseminen voi olla vaikeaa, kun kyseessä on parhaan ratkaisun löytäminen kuivalle iholle. Valitse hyaluronihappoa sisältävä tuote, joka auttaa kosteuttamaan ihoa hyvin ja parantamaan sen kimmoisuutta. Jos sinulla on erittäin kuiva ihoa ja sen kosteuspitoisuus on heikko, valitsemasi tuotteen tulisi lisäksi sisältää jotakin lipidiä, kuten keramideja. Nämä ainesosat auttavat palauttamaan ihon suojakerroksen, ehkäisevät kosteuden poistumista ja suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä.

Triple Lipid Restore 2:4:2 -anti-aging-ihonhoitovoide on erinomainen vaihtoehto ihonhoitorutiiniin kasvojen lipiditasapainon korjaamiseen. Voiteen koostumuksen suhde on 2:4:2 (keramidit-kolesteroli-rasvahapot ), jossa kolesteroli on hallitseva ainesosa. Se auttaa vahvistamaan ihon suojakerrosta ja tehostamaan sen luonnollista palautumista ja tarjoaa samalla optimaalista ravintoa iholle ikääntymisen merkkien vähentämiseksi.

Triple Lipid Restore 2:4:2 purkki

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2 KASVOVOIDE

Tutustu SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 -kasvovoiteeseen, joka sisältää suuren pitoisuuden lipidejä, stimuloi lipidien uusiutumista ja optimoi ihon suojakerrosta.

One size available
48 ml


A.G.E. Interrupter Advanced purkki

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED KASVOVOIDE

Tutustu SkinCeuticalsin A.G.E. Interrupter Advanced -kasvovoiteeseen. Monipuolinen kasvovoide hidastaa ihon luonnollista ikääntymisprosessia edistäen ihon omaa solutuotantoa ja saaden ihon näyttämään täyteläiseltä.

One size available
48 ml

Anti-age-voiteet normaalille tai sekaiholle

Jos sinulla on normaali tai sekaiho, suosittelemme A.G.E Interrupter Advanced -voidetta, jossa on optimaalinen valikoima ja pitoisuus aktiivisia ainesosia, kuten luonnon hedelmien flavonoideja, glysyrritsiinihappoa, niasiiniamidia ja proksylaania. Ne auttavat vähentämään ikääntymisen merkkejä, kuten syviä ryppyjä, sekä kiinteyttämään kasvoja ja parantamaan niiden hehkua. Koostumus auttaa vähentämään ihon kiinteyden menetystä ja ryppyjen muodostumista sekä parantamaan ihon ulkonäköä ja kosteutta.

 • Iho tuntuu havaittavasti kiinteämmältä, joustavammalta ja kimmoisammalta.
 • Tuote kosteuttaa ihoa ja tasoittaa hienoja juonteita ja ryppyjä.
 • Tuote vähentää kuivuuden ja epämukavuuden tunnetta.


Anti-age-tuote silmänympärysiholle

Kuivan ihon tavoin silmänympärysiho on erittäin herkkä ja vaatii syväkosteutusta, johon tarvitaan erityisiä tuotteita. Tähän tarkoitukseen Skinceuticals Eye Balm -silmänympärysvoide on hyvä valinta.

Se sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, kuten E-vitamiinia, joka auttaa vähentämään vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia ihoon ja ravitsee syvältä, silymariinia, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia, koralliuutetta, joka auttaa vähentämään turvotusta ja siloittaa ihoa, sekä kasviperäisiä soijaisoflavonoideja, jotka auttavat parantamaan ikääntyneen ihon kimmoisuutta.

Eye Balm torjuu kosteuden menetystä, ihon veltostumista ja vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia, lievittää turvotusta ja palauttaa ihon tärkeitä lipidejä silmänympärysalueella.

Eye Balm -silmanymparysvoidepurkki

EYE BALM SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Tutustu SkinCeuticals Eye Balm -silmänympärysvoiteeseen. Tämä täyteläinen, pehmentävä silmänympärysvoide vähentää kosteuden menetystä silmänympärysiholla sekä juonteiden, ryppyjen ja veltostumisen näkyvyyttä.

One size available
14 g


anti-age cremer

Anti-age-tuote, joka täydentää esteettisiä hoitoja

Ihonhoidon vaikutusten ylläpitämiseksi ja parantamiseksi suosittelemme useampia tuotteita, jotka auttavat parantamaan ja pidentämään kaikkien klinikalla tai kauneushoitolassa tehtyjen tai tehtävien anti-aging-hoitojen vaikutuksia.H.A. Intensifier -seerumi: sopii erinomaisesti esteettisten täytekäsittelyjen jälkeen

Optimoi esteettisten toimenpiteiden tulokset lisäämällä HA. Intensifier -seerumi ihonhoitorutiiniisi. Seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka on ihon luonnollinen ainesosa ja joka lisää ihon kosteutusta ja kimmoisuutta.

Tuote vahvistaa ja pidentää esteettisten täyteaineiden vaikutuksia ja lisää ihon hyvinvointia. Tuote myös imeytyy nopeasti, joten se on helppo ottaa mukaan kaikkiin ihonhoitorutiineihin ja erinomainen valinta hoitokäsittelyn jälkeiseen ihohoitoon.

H.A. Intensifier Serum on kehitetty parantamaan ihon ulkonäköä, kosteuttamaan ihoa ja vähentämään ohuiden juonteiden ja ryppyjen muodostumista. Se sisältää myös iholle erittäin hyödyllisiä aktiivisia ainesosia, kuten proksylaania, joka auttaa ylläpitämään ihon hyaluronihappotasoa ja parantamaan ihon kiinteyttä, sekä lakritsinjuuriuutetta ja punariisiuutetta, jotka voivat auttaa tekemään ihosta kirkkaamman ja tasaisemman.

Tämä seerumi voi tarjota pitkäkestoisia anti-aging-tuloksia. Lisäämällä kosteutusta ja kollageenin tuotantoa se voi auttaa antamaan iholle hehkua.

H.A. Intensifier Corrective Serum -seerumi

H.A. INTENSIFIER CORRERCTIVE SEERUMI

SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum on hyaluronihappoa sisältävä ihoa vahvistava seerumi, joka kiinteyttää, tasoittaa ja pehmentää ihoa.AOX+ silmageeli

AOX+ SILMÄGEELI® SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITOON

Tutustu SkinCeuticals AOX+ Eye Gel® -silmägeeliin, joka hoitaa silmänympärysihoa. Koostumus on rikastettu antioksidanteilla, kuten floretiinilla, L-askorbiinihapolla ja ferulahapolla.

One size available
15 ml

AOX+ Eye Gel, tummien silmänalusten ja juonteiden käsittelyn jälkeen

AOX+ Eye Gel on tehokas tuote tummia silmänalusia ja silmiä ympäröiviä juonteita vastaan. Se on kehitetty niille kasvojen alueille, joilla iho on ohuempi ja herkempi. Tuote sisältää tehokkaan yhdistelmän antioksidantteja, kuten C-vitamiinia, floretiinia ja ferulahappoa, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta, otsoniepäpuhtauksilta sekä UV- ja infrapunasäteilyltä. Lisäksi kofeiini auttaa vähentämään turvotusta ja tummia silmänalusia, mikä saa katseesi näyttämään pirteämmältä.

AOX+ Eye Gel voi auttaa parantamaan kosmeettisten hoitojen, kuten täyteaineiden käytön, laserkäsittelyn tai kemiallisen kuorinnan tuloksia. Tehokas antioksidanttinen koostumus nopeuttaa palautumista, hillitsee tulehdusta ja varmistaa, että saat hoidostasi kaiken hyödyn. Osana päivittäistä ihonhoitorutiinia tämä silmänympärysgeeli voi myös auttaa ylläpitämään herkän silmänympärysihon hyvinvointia.C E Ferulic parantaa käsittelyjen lopputuloksia ja nopeuttaa palautumista

Jos haluat säteilevän ihon, C E Ferulic on tehokas antioksidanttinen seerumi, joka päihittää monet muut nuorentavat hoidot. Koostumus sisältää C- ja E-vitamiinia, ferulahappoa ja muita tärkeitä ravintoaineita, jotka auttavat torjumaan vapaita radikaaleja ja ympäristövaikutuksia. Tuotteen on kliinisesti dokumentoitu vähentävän näkyviä ryppyjä, parantavan ihon rakennetta, kirkastavan ihoa ja lisäävän ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta.

Jotta saat C E Ferulic -tuotteesta parhaan hyödyn, sitä on tärkeää käyttää oikein. Levitä muutama tippa puhtaalle ja kuivalle kasvojen iholle puhdistamisen jälkeen. Levitä hellävaraisesti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Vältä silmänympärysihoa. Viimeistele kosteusvoiteella ja aurinkosuojalla, joka suojaa ihoa UV-säteiltä ja muilta ulkoisilta stressitekijöiltä. Kun käytät tuotetta säännöllisesti, voit nauttia sileämmästä, kiinteämmästä ja hehkuvammasta ihosta, joka näyttää hyvinvoivalta.

C E Ferulic -seerumi

C E FERULIC® C-VITAMIINIA SISÄLTÄVÄ ANTIOKSIDANTTISEERUMI

Tämä seerumi suojaa tehokkaasti ulkoisilta ympäristövaikutuksilta, neutraloi vapaita radikaaleja ja tekee ihosta kiinteämmän, sileämmän ja säteilevämmän.

One size available
30 ml


Miten anti-age-voide levitetään oikein?

Päivittäinen anti-age-voiteen sisältävä ihonhoitorutiini on tärkeä ihon heleyden säilyttämiseksi. Näin levität anti-age-voidetta oikein parhaan tuloksen saamiseksi.

 1. Aloita puhdistamalla kasvot sopivalla puhdistusaineella, joka sopii myös ihotyypillesi, ja kuivaa kasvot painellen puhtaalla pyyhkeellä. Älä koskaan hiero kasvojasi pyyhkeellä.
 2. Ota antioksidanttiseerumin levittämisen jälkeen pieni määrä voidetta ja levitä se tasaisesti kasvoille pyörivin liikkein. Vältä hieromasta liian voimakkaasti.
 3. Jos tämä on päivittäinen ihonhoitorutiinisi, viimeistele se levittämällä iholle aurinkosuojatuotetta, joka suojaa ihoa ultraviolettisäteilyltä, jos jo levittämäsi tuotteet eivät sisällä aurinkosuojaa.

Muista myös herkkä silmänympärysiho. Toisen silmänympärysvoiteen käyttäminen erityisesti tälle alueelle voi auttaa saavuttamaan parempia tuloksia.

Anti-age-voiteet: Minkä vaihtoehdon valitsen?

Jos markkinoilla olevien anti-age-voiteiden määrä hämmentää, tässä artikkelissa opastamme sinua valitsemaan parhaan ihonhoitotuotteen ihotyyppisi ja erityistarpeidesi mukaan. Kerromme kaikki salaisuudet aina aktiivisista ainesosista oikeisiin levitystekniikoihin saakka. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, sillä me pidämme huolen kaikesta. Vähennä ei-toivottuja hienoja juonteita ja ryppyjä ja nauti hyvinvoivasta ja hehkuvasta ihosta.

Toimivatko anti-age-voiteet todella?

"Ovatko ryppyjä vähentävät hoitotuotteet tehokkaita?" Tätä monet kysyvät. Vastaus on kyllä. Anti-age-voiteet auttavat vähentämään näiden ikääntymisen merkkien ilmaantumista.

On kuitenkin hyvä muistaa, että tietyt koostumukset voivat olla erittäin tehokkaita pienten ryppyjen vähentämisessä, kun taas toiset eivät välttämättä vaikuta toivotulla tavalla tai eivät tuota lainkaan tuloksia. Tämä riippuu useista tekijöistä: käytetyn aktiivisen ainesosan tyypistä ja pitoisuudesta sekä siitä, miten voide vaikuttaa kunkin henkilön ihotyyppiin. On tärkeää tutustua jokaisen tuotteen koostumukseen ja teknologiaan. Varmista, että tuote on kliinisesti dokumentoitu ja että se sisältää ainesosia, joiden on osoitettu parantavan ihon rakennetta, kimmoisuutta, sävyä ja ulkonäköä.

anti-age cremer


Toinen huomioon otettava tekijä anti-age-voiteen tehokkuutta arvioitaessa on se, kuinka syviä ryppyjä sillä halutaan korjata. Jotkin ihonhoitorutiinit voivat olla tehokkaita hienojen juonteiden häivyttämisessä ja uusien ilmestymisen ehkäisemisessä, mutta niillä ei välttämättä ole havaittavaa vaikutusta syvempiin ryppyihin.

Toisin sanottuna omalla iholla toimivan ryppyjä vähentävän voiteen löytäminen vaatii kärsivällisyyttä, tuotteiden ominaisuuksien tarkastelua ja erilaisten tuotteiden kokeilemista, kunnes löydät sellaisen, joka vastaa tarpeisiisi ja antaa toivottuja tuloksia.

Aktiiviset ainesosat, joita anti-age-voiteesta ei saa puuttua

Ihonhoitotuotetta valittaessa on tärkeää, että tarkistat ainesosaluettelon huolellisesti. Hyvän anti-age-voiteen tulee sisältää aktiivisia ainesosia, jotka auttavat vähentämään ryppyjen muodostumista ja kosteuttavat ihoa sen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

 • Retinoli: Tämä aktiivinen ainesosa tunnetaan siitä, että se stimuloi ihon uusiutumissykliä, mikä auttaa kiinteyttämään ja vahvistamaan ihoa ja vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä.
 • Hyaluronihappo: Tärkeä aktiivinen ainesosa, joka auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja kimmoisana, mikä parantaa ihon laatua.
 • C- ja E-vitamiini: Nämä antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien muodostumiselta ja oksidatiiviselta stressiltä sekä tasoittavat ihon sävyä.
 • Peptidit: Toinen tärkeä aktiivinen ainesosa, jota käytetään usein anti-age-voiteissa. Peptidit ovat lyhyitä aminohappoketjuja (proteiinien rakennusaineita), jotka edistävät kollageenin tuotantoa ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Ne auttavat vähentämään ryppyjen ja juonteiden muodostumista.
 • Kuorivat hapot (AHA, BHA): Nämä auttavat kuorimaan ihoa ja stimuloimaan solujen uusiutumista. Tämä auttaa vähentämään ryppyjä ja ohuita juonteita sekä parantamaan ihon sävyä ja rakennetta.

Anti-age-voidetta valittaessa on parasta valita koostumus, joka sisältää näiden aktiivisten ainesosien yhdistelmän ja jolla on todistetusti keskenään synerginen vaikutus parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

anti-age cremer


Parhaat anti-age-voiteet ihotyypilleni

Kasvovoidetta valittaessa ihotyyppi on tärkeää ottaa huomioon optimaalisten tulosten saamiseksi. Rasvoittuvalle iholle kannattaa kannattaa valita kevyt koostumus, joka ei tuki ihohuokosia. Akneen taipuvaiselle iholle on tärkeää valita kasvovoide, joka ei pahenna epäpuhtauksia tai joka täydentää mahdollisesti käyttämääsi farmakologista hoitoa.

Jos sinulla on esimerkiksi kuiva iho, on tärkeää valita kosteuttava ja hoitava kasvovoide, joka sisältää tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa ja/tai ihoa ravitsevia lipidejä.

Anti-age-voiteet sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle

Rasvoittuvalle iholle voi olla vaikea löytää ryppyjä ehkäisevää tuotetta, joka kosteuttaa ihoa jättämättä sitä rasvaisen tuntuiseksi. Tälle ihotyypille on parasta valita kevyt voide, jossa on geelimäinen koostumus. Aktiiviset ainesosat, kuten salisyylihappo, retinoli ja niasiiniamidi, voivat vähentää talintuotantoa ja tasoittaa ihoa.

Daily Moisture -kosteusvoidepurkki

DAILY MOISTURE

Daily Moisture on kevyt, huokosia pienentävä kasvovoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa ilman rasvoittumista. Ihanteellinen normaalille, sekaiholle tai rasvaiselle iholle.

One size available
60 ml


Suosittelemme Skinceuticals Daily Moisture -kosteusvoidetta, jonka E-vitamiinia sisältävä koostumus tunnetaan sen kosteuttavista ja antioksidanttisista ominaisuuksista. Tuote suojaa ihoa vapailta radikaaleilta: sen sisältämässä leväuutteiden yhdistelmässä on runsaasti ravinteita ja seitsemää kasviuutetta, jotka kosteuttavat normaalia ja rasvoittuvaa ihoa ja joilla on ihohuokosia supistavia ominaisuuksia.

Tuotteen hyödyt

 • Kosteuttaa ja ylläpitää kosteutta.
 • Kasviuuteyhdiste sisältää ihohuokosia supistavia ominaisuuksia.
 • Suojaa ihoa ympäristön rasituksilta.
 • Jättää ihon sileäksi, ei tee siitä rasvaisen tuntuista.

Anti-age-voiteet epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle

Phyto A+ Brightening Treatment -pullo

PHYTO A+ RIGHTENING TREATMENT -KOSTEUSVOIDE

Tutustu SkinCeuticals Phyto A+ Brightening Treatment -kosteusvoiteeseen, jolla on rauhoittavia ominaisuuksia. Tuote auttaa hoitamaan epätasapainoista ihoa edistääkseen ihon tekstuuria ja säteilyä.

One size available
30 ml


Jos sinulla on haasteita epäpuhtauksien kanssa, voi olla vaikea löytää voidetta, joka ei tuki ihohuokosia ja pahenna tilannetta. Valitse tuote, joissa on merkintä ei-komedogeeninen, koska tällaiset tuotteet aiheuttavat vähemmän iho-ongelmia eivätkä pahenna epäpuhtauksia. Lisäksi on tärkeää välttää voimakkaasti hajustettuja voiteita, sillä myös ne voivat ärsyttää ihoa.

Käytä mieluiten kevyttä kosteusvoidetta, joka imeytyy nopeasti ihoon eikä tunnu raskaalta.

Suosittelemme Skinceuticals Phyto A+ Brightening Treatment -voidetta, kevyttä emulsiota, jonka rasvaton, ei-komedogeeninen koostumus sisältää atselaiinihappoa, joka auttaa parantamaan ihon rakennetta ja hehkua, sekä alfa-arbutiinia, joka tunnetaan siitä, että se vähentää pigmentaatiota ja sisältää kasviuutteita. Tämä kosteuttava emulsio rauhoittaa ihoa ja auttaa vähentämään näkyvästi liiallista talia ja punoitusta. Samalla se parantaa ihon rakennetta ja sillä on ihohuokosia supistavia ominaisuuksia, joka tekee ihosta kirkkaamman ja tasaisemman näköisen.

Anti-age-voiteet kuivalle iholle

Ryppyjen ehkäiseminen voi olla vaikeaa, kun kyseessä on parhaan ratkaisun löytäminen kuivalle iholle. Valitse hyaluronihappoa sisältävä tuote, joka auttaa kosteuttamaan ihoa hyvin ja parantamaan sen kimmoisuutta. Jos sinulla on erittäin kuiva ihoa ja sen kosteuspitoisuus on heikko, valitsemasi tuotteen tulisi lisäksi sisältää jotakin lipidiä, kuten keramideja. Nämä ainesosat auttavat palauttamaan ihon suojakerroksen, ehkäisevät kosteuden poistumista ja suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä.