Main content

A.G.E. Interrupter Advanced

Voimakas tiiviste auttaa korjaamaan kollageenin vähenemisen aiheuttamia näkyviä ikääntymisen merkkejä ja glykaatiota.

A.G.E. Interrupter Advanced on monivaikutteinen voide, jonka on kliinisesti todistettu auttavan korj ... Lue koko kuvaus

A.G.E. Interrupter Advanced

A.G.E. Interrupter Advanced

Voimakas tiiviste auttaa korjaamaan kollageenin vähenemisen aiheuttamia näkyviä ikääntymisen merkkejä ja glykaatiota.

Loading...
Etsi klinikka
A.G.E. Interrupter Advanced on monivaikutteinen voide, jonka on kliinisesti todistettu auttavan korjaamaan ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä kuten ryppyjä, kiinteyden menetystä ja elottomuutta, jotka johtuvat kollageenin vähenemisestä ja monivaiheisesta glykaatioprosessista. Täyteläinen koostumus sisältää edeltäjäänsä verrattuna suurempina pitoisuuksina Proxylanea sekä villihedelmien flavonoideja. A.G.E Interrupter yhdessä sen rauhoittavien ainesosien kuten glykyrretiinihapon ansiosta auttaa saamaan näkyviä tuloksia ja ylivoimaisen glykaation eston. A.G.E. Interrupter Advanced kosteuttaa pitkäkestoisesti, on hellävarainen iholle ja sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille.

OMINAISUUDET JA HYÖDYT
 • Kehitetty parantamaan ikääntymisen merkkejä
 • Lisää kliinisesti ihon paksuutta ja tiheyttä
 • Häivyttää näkyvästi hienoja juonteita, kohtalaisia ja syviä ryppyjä, veltostunutta ja elottoman näköistä ihoa
 • Tukee hyaluronihapposynteesiä ja ihon suojakerrosta tehden ihosta kosteutetun ja kimmoisan
 • Lievittää kuivaa, ikääntyvää ihoa ja vähentää AGE-muodostuksen aiheuttamaa tulehdusreaktiota
Levitä ohut ja tasainen kerros tuotetta kasvoille kerran tai kahdesti päivässä kasvoihin, kaulaan ja rintaan. Jos käytät tuotetta aamulla, levitä SkinCeuticalsin C-vitamiinia sisältävän antioksidanttiseerumin jälkeen ja ennen SkinCeuticals-aurinkosuojavoidetta. Jos käytät retinolia öisin, levitä retinolin käytön jälkeen.
PROXYLANE-TIIVISTE
 • Auttaa stimuloimaan kollageeni VII:tä ja tukee sen ympäristöä antamalla kuusi kertaa tehokasta annosta suuremman annoksen stimuloimaan glykosaminoglykaaneja. Auttaa korjaamaan näkyviä ryppyjä ja ihon velttoutta.

  VILLIHEDELMÄFLAVONOIDIT
 • Auttaa estämään proteiiniglykaatiota, nyt myös UV-säteilyn aiheuttamaa glykaatiota. Antioksidanttisekoitus mustikka- ja granaattiomenauutteita auttaa suojautumaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja näkyviltä ikääntymisen merkeiltä.

  GLYKYRRETIINIHAPPO
 • Tunnettu rauhoittavista ominaisuuksistaan, auttaa tehostamaan ihon luonnollista hehkua ja vastustamaan sameaa ​​sävyä, joka voi liittyä A.G.E. kertymään.
 • ARVOSTELUJA

  Give my opinion

  Share your opinion with other customers

  Write a review

  Orientation message
  For the best experience, please turn your device