Main content

DISCOLORATION DEFENSE -SEERUMI

SkinCeuticals Discoloration Defence -seerumi on todellinen monitoimituote. Tämä seerumi toimii kolmella tavalla heleyttääkseen ja tasoittaakseen ihon sävyä.

SkinCeuticalsin Discoloration Defense -seerumi® on tehokas seerumi, joka sopii iholle, jolla esiinty ... Lue koko kuvaus

Discoloration Defense Serum -seerumi

DISCOLORATION DEFENSE -SEERUMI

SkinCeuticals Discoloration Defence -seerumi on todellinen monitoimituote. Tämä seerumi toimii kolmella tavalla heleyttääkseen ja tasoittaakseen ihon sävyä.

Loading...
Etsi klinikka
PDP-välilehdet
SkinCeuticalsin Discoloration Defense -seerumi® on tehokas seerumi, joka sopii iholle, jolla esiintyy hyperpigmentaatiota. Tämä tehokas seerumi on tummien läiskien hoitaja, joka antaa tasaisemman ihon sävyn. Edistyksellinen ja kliinisesti todistettu koostumus vähentää pigmentaatiota ja melasman ulkonäköä, jotka johtuvat esimerkiksi auringon UV-säteistä, hormonaalisista muutoksista ja aknearvista.

Seerumi sisältää tehokkaan yhdistelmän 3 % traneksaamihappoa, 1 % kojiinihappoa, 5 % niasiiniamidia ja 5 % hepsiä. Traneksaamihappo auttaa vahvistamaan, kirkastamaan ja elvyttämään ihoa, kun taas sienistä uutetulla kojiinihapolla on ihoa luonnollisesti kirkastava vaikutus. Niasiiniamidi on B-vitamiinin muunnos, jolla on monenlaisia ihoa hyödyttäviä ominaisuuksia - se ravitsee, rauhoittaa ja silottaa ihoa sekä antaa kasvoille hehkua. Hepes, joka on lyhenne sanoista hydroxyethylpiperazine, on hellävarainen kemiallinen kuorinta-aine, joka poistaa kuolleita ihosoluja ihon uudistamiseksi.

Nämä neljä keskeistä ainesosaa toimivat aktiivisesti yhdessä ja täydentävät toisiaan tehokkaasti. Hepeksen vuoksi on erityisen tärkeää käyttää aurinkovoidetta, sillä iho tarvitsee lisäsuojaa kemiallisen kuorinnan jälkeen.
Discoloration Defense -seerumi keskittyy näkyviin pigmenttimuutoksiin ja tasoittaa ihon sävyä tasaisemman ihon saavuttamiseksi. Olemme listanneet joitakin tuotteen etuja alle:

- Vähentää pigmentaation näkyvyyttä
- Heleyttää ja tasoittaa ihon sävyä
- Kiinteyttää ihoa

Skinceuticals How to Use

Käytä Discoloration Defense Serum -seerumia kahdesti päivässä osana ihonhoitorutiiniasi. Levitä 3-5 tippaa puhtaille, kuiville kasvoille. Jos käytät tuotetta aamulla, käytä sen jälkeen laajakirjoisen suojakertoimen sisältävää aurinkovoidetta. Rajoita auringolle altistumista tuotteen käytön aikana.

Vältä tuotteen käyttöä ärtyneellä tai epäpuhtaalla iholla, jolla on avoimia haavoja.
Hepes
Auttaa hajottamaan sidoksen, joka yhdistää kuolleet ihosolut ihon pintaan, ja helpottaa ihon tasaisen sävyn muodostumista.

Niasiiniamidi
Tunnetaan myös B3-vitamiinina, vesiliukoinen vitamiini, joka auttaa vähentämään pigmenttimuutoksia.

Traneksaamihappo
Vähentää ihon pintaan muodostuvien värimuutosten muodostumisnopeutta.
PDP-tuotteiden somelinkit mobiili
PDP-palveluilmoitukset
PDP-rutiiniosio
PDP-arvostelut

ARVOSTELUJA

Kerro mielipiteesi

Write a review

Tuotevaiheet
PDP-paikka 3 osio
PDP-paikka 1 osio
Orientation message
For the best experience, please turn your device