Main content

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2 KASVOVOIDE

Tutustu SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 -kasvovoiteeseen, joka sisältää suuren pitoisuuden lipidejä, stimuloi lipidien uusiutumista ja optimoi ihon suojakerrosta.

Triple Lipid Restore 2:4:2 on kasvovoide, joka stimuloi lipidien uusiutumista, ravitsee kuivaa ihoa ... Lue koko kuvaus

Triple Lipid Restore 2:4:2 purkki
CORRECT

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2 KASVOVOIDE

Tutustu SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 -kasvovoiteeseen, joka sisältää suuren pitoisuuden lipidejä, stimuloi lipidien uusiutumista ja optimoi ihon suojakerrosta.

Loading...
Etsi klinikka
Triple Lipid Restore 2:4:2 on kasvovoide, joka stimuloi lipidien uusiutumista, ravitsee kuivaa ihoa ja edistää ihon yleistä hehkua ja koostumusta. Tämä kasvovoide vähentää juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä ja sisältää ainutlaatuisen, optimaalisen yhdistelmän kolmea luonnollista rasvaa, joita kutsutaan myös lipideiksi: 2 % keramideja 1 ja 3, 4 % luonnollista kolesterolia ja 2 % rasvahappoja.

Keramidit, kolesteroli ja rasvahapot pitävät ihon suojakerroksen terveenä. Lipidit eivät voi liueta veteen, joten ne toimivat suojakerroksena, joka pitää kosteuden ihon sisällä ja ilman haitalliset hiukkaset ulkona.

Kasvovoide siis varmistaa ihon suojakerroksen säilymisen ja optimaalisen toiminnan, jolloin iho ei tunnu kuivalta ja ärtyneeltä eikä näin ollen ikäänny nopeammin. Samalla se auttaa ihoa uudistumaan luonnollisesti ja parhaalla mahdollisella tavalla. Voide myös kosteuttaa ihoa ja edistää sen kaunista hehkua.

Triple Lipid Restore 2:4:2® sisältää myös sekoituksen laventeli-, rosmariini- ja piparminttuöljyä, jotka ovat ihoa rauhoittavia ja viilentäviä eteerisiä öljyjä.
Triple Lipid Restore 2:4:2 palauttaa ihon välttämättömät lipidit ja varmistaa ihon suojakerroksen optimaalisen toiminnan. Olemme listanneet joitakin tuotteen etuja alle:

- Palauttaa ihon pintalipidit
- Vahvistaa ihon suojakerrosta kosteuskatoa vastaan
- Edistää ihon tasaisuutta ja hehkua
- Kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus
Käytä Triple Lipid Restore 2:4:2 kahdesti päivässä puhdistuksen, kasvoveden ja halutessasi seerumin jälkeen. Levitä pieni määrä voidetta kasvoille, kaulalle ja rintakehälle sormenpäillä, lämmitä tuote ja hiero se ihoon pyörivin liikkein.
Keramidit 1 ja 3
Näiden on osoitettu lisäävän ihon kosteustasoa ja edistävän ihon suojakerroksen toimintaa.

Kolesteroli
Tämä ainesosa nopeuttaa ikääntyvän ihon suojakerroksen palautumista ja kiinteyttää ihoa.

Rasvahapot
Edistää lipidien rakenteellista yhtenäisyyttä ja optimoi ihon yleistä lipiditasapainoa.

ARVOSTELUJA

Kerro mielipiteesi

Write a review

Orientation message
For the best experience, please turn your device