Main content

MINERAL RADIANCE UV DEFENCE SPF 50 AURINKOSUOJA

SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defence SPF 50 -aurinkosuoja. Tämä ihoa suojaava ja heleyttävä ohut koostumus on 100-prosenttisesti mineraalinen.

Mineral Radiance UV Defence SPF 50 on mineraalisen aurinkosuojan läpimurtotuote, jossa laajakirjoine ... Lue koko kuvaus

Mineral Radiance UV Defence SPF 50

MINERAL RADIANCE UV DEFENCE SPF 50 AURINKOSUOJA

SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defence SPF 50 -aurinkosuoja. Tämä ihoa suojaava ja heleyttävä ohut koostumus on 100-prosenttisesti mineraalinen.

Loading...
Etsi klinikka
Mineral Radiance UV Defence SPF 50 on mineraalisen aurinkosuojan läpimurtotuote, jossa laajakirjoinen suoja yhdistyy mineraalisiin aurinkosuodattimiin, jotka suojaavat auringon ihoa ikääntäviltä UVA-säteiltä ja polttavilta UVB-säteiltä.

Aurinkosuojan sävy on universaali, mikä tarkoittaa, että ainutlaatuinen ja kevyt koostumus mukautuu ihon omaan sävyyn antaen sille kauniin hehkun. Sinkki ja titaanidioksidi -mineraalien sekä Artemia salina -planktonin yhdistelmällä Mineral Radiance UV Defense tehostaa ihon luonnollista puolustuskykyä auringon lämpöä ja UV-säteilyä vastaan. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kosmeettisia hoitoja saaneelle iholle.

Silkkinen, vedenkestävä aurinkovoide levittyy helposti, kuivuu nopeasti eikä tahmaa, joten iho näyttää säteilevältä ja saa optimaalisen suojan. Muista ravistaa pulloa ennen käyttöä.
Mineral Radiance UV Defence SPF 50 on laajakirjoinen aurinkosuoja, jota on helppo levittää ja käyttää. Olemme listanneet alle joitakin tuotteen etuja:

- Korkea suoja haitallisia UVA- ja UVB-säteitä vastaan.
- 100 % mineraalisia auringonsuodattimia
- Kuivuu nopeasti ja on helppo levittää
- Ei tartu ihoon
- Antaa hehkua ja häivähdyksen väriä levitettäessä
- "Shake fluid" -teknologia, joka jakaa aktiiviset ainesosat tasaisesti optimaalisen tehokkuuden varmistamiseksi.

Skinceuticals How to Use

Levitä Mineral Radiance UV Defence SPF 50 -aurinkosuojaa osana aamun ihonhoitorutiinia. Ravistele pulloa hyvin ja levitä tuotetta reilusti ennen auringonottoa. Levitä uudelleen säännöllisin väliajoin koko päivän ajan välttäen silmänympärysihoa.

Aurinkosuojan käytön lisäksi on tärkeää noudattaa ylimääräisiä varotoimia, kun oleskelet auringossa. Liiallinen altistuminen auringolle voi olla haitallista iholle, ja sinun on vältettävä oleskelua auringossa liian pitkään - vaikka olisitkin käyttänyt aurinkosuojaa sisältävää tuotetta. 100-prosenttista suojaa auringon säteiltä ei ole mahdollista saavuttaa, mutta optimaalisen suojan saavuttamiseksi on tärkeää käyttää aurinkovoidetta uudelleen, etenkin jos vietät päivän vedessä, rannalla tai jos olet hikoillut. Käytä vähintään kourallinen joka kerta, kun levität aurinkovoidetta uudelleen.

Koska aurinkovoide ei suojaa 100-prosenttisesti auringon säteiltä, on tärkeää suojautua vaatetuksella, esimerkiksi hatulla, t-paidalla ja aurinkolaseilla. Vältä aurinkoa keskellä päivää, sillä silloin auringon säteet ovat voimakkaimmillaan. Valitse ihotyypillesi sopiva suojaava tuote. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä.

Ihonhoitorutiinisi voisi näyttää esimerkiksi tältä:

PUHDISTUSAINE JA KASVOVESI
Levitä puhdistus- ja kasvovettä iholle ihonhoitorutiinisi ensimmäisenä vaiheena.
Suosittelemme SkinCeuticals Mild Cleansing Gel -puhdistusgeeliä.

ENNALTAEHKÄISY
Puhdistuksen jälkeen on tärkeää käyttää ennaltaehkäisevää antioksidanttiseerumia. Levitä kasvoille 4 - 5 tippaa.
Suosittelemme Phloretin CF -seerumia.

SUOJAUS
Ennen meikkaamista levitä kosteusvoidetta ja aurinkosuojaa kasvoille, kaulalle ja rintakehälle.
Suosittelemme Mineral Radiance UV Defence -aurinkosuojaa
Titaanidioksidi
Aurinkosuojissa suosittu ainesosa, joka suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä hajottamalla ja absorboimalla UV-säteitä.

Artemia salinai
Planktonuute, joka auttaa vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä ja vastustuskykyä UV- ja lämpöstressiä vastaan.

ARVOSTELUJA

Kerro mielipiteesi

Write a review

Orientation message
For the best experience, please turn your device