Main content

HYDRATING B5-SEERUMI

Hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia sisältävä seerumi, joka täydentää ihon kosteustasapainoa, sitoo kosteutta ja tekee ihosta joustavan.

Hydrating B5 on kosteuttava seerumi, joka on rikastettu B5-vitamiinilla ja hyaluronihapolla. Koostum ... Lue koko kuvaus

Hydrating B5 -seerumi

HYDRATING B5-SEERUMI

Hyaluronihappoa ja B5-vitamiinia sisältävä seerumi, joka täydentää ihon kosteustasapainoa, sitoo kosteutta ja tekee ihosta joustavan.

Loading...
Etsi klinikka
PDP-välilehdet
Hydrating B5 on kosteuttava seerumi, joka on rikastettu B5-vitamiinilla ja hyaluronihapolla. Koostumus ravitsee ja kosteuttaa ihoa jättäen sen pehmeäksi ja joustavaksi.

B5-vitamiini vakauttaa ihon suojakerrosta, jolloin se sitoo kosteutta ja samalla kosteuttaa ihoa. Hyaluronihappo on ihon luonnollinen kosteuttaja, jonka tuotanto vähenee iän myötä. Hyaluronihapon käyttö ihonhoidossa voi siis auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon.

Seerumia voidaan käyttää yhdessä kasvovoiteen kanssa lisäboostina kanssa tai yksinään kosteuttajana. Seerumi tarjoaa optimaalista kosteutta tukkimatta ihohuokosia, joten se on ihanteellinen kosteuttaja myös epäpuhtaalle iholle.
Kosteuttava B5-seerumi sopii iholle, jolta puuttuu täyteläisyyttä ja kosteutta. Käytä sitä kasvovoiteen lisänä tai kosteusvoiteena sellaisenaan. Tuote voidaan myös yhdistää Hydrating B5 Masque -naamion kanssa intensiivisen kosteuttavan hoidon saamiseksi.

Hydrating B5 Serum:
• lukitsee kosteuden ihoon hyaluronihapolla, joka on luonnollinen kosteuttava ainesosa
• jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi
• tehostaa päivittäistä kosteusrutiinia
• sopii kaikille ihotyypeille, myös epäpuhtaalle iholle
Skinceuticals

Seerumia voidaan käyttää päivittäin osana ilta- tai aamupäivän ihonhoitorutiinia. Käytä seerumia puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen ennen kasvovoiteen ja aurinkosuojan levittämistä.
Annostele 2-3 tippaa kasvoille, kaulalle ja dekolteelle sormenpäilläsi ja levitä tuote varovasti. Vältä silmänympärysihoa.

  • Hyaluronihappo

  • Luonnollinen kosteuttaja, joka voi sitoa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä ja toimii kehon luonnollisena kosteuttajana. Iän myötä luonnollinen tuotanto vähenee.

  • B5-vitamiini

  • Välttämätön ravintoaine, joka edistää ihon suojakerroksen luonnollista korjausprosessia.


Orientation message
For the best experience, please turn your device